BIK- Februar će biti pun uspona i padova, ali kraj mjeseca donosi ČUDESAN RASPLET DOGAĐAJA

BIK- Februar će biti pun uspona i padova, ali kraj mjeseca donosi ČUDESAN RASPLET DOGAĐAJA

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Opširan, detaljan i precizan horoskop za mjesec FEBRUAR za pripadnike horoskopskog znaka BIKA. Što su vam zvijezde namijenile…

Dragi Bikovi, donosimo vam mjesečni horoskop za mjesec Februar. Saznajte što vam zvijezde prognoziraju na planu ljubavi, posla i zdravlja…

LJUBAV:

U vezi:

Zvijezde imaju naglasak na ljubav kada je vaš znak u pitanju. Vi ćete imati raznih uspona i padova. Nesuglasica i svađa, ljubomore pa čak i nepovjerenja… Ali ništa što sa lakoćom nećete riješiti i već drugi dan nastaviti kao da ništa nije bilo. Vas velika ljubav spaja i takve situacije uglavnom sa lakoćom riješavate i one ne ostavljaju traga na vašu ljubavnu vezu.

U svakom slučaju, kada je ljubav u pitanju, imat ćete puno više razloga za sreću, nego tugu.Zvijezde će vas pratiti u ljubavi i sve svoje probleme riješavat ćete u hodu.

Idući mjesec više će do izražaja doći tolerancija i razumijevanje koje ćete jedno drugom poklanjati. Iako nije takav slučaj uvijek, naredni period bit će obilježen sa međusobnom pažnjom na obostrano zadovoljstvo. Ako zanemarimo nervoznije dane, može se reći da je pred vama prilično skladan mjesec za ljubavni život.

 

Slobodni:

Vi silno želite ljubav i imati nekoga kome ćete ljubav davati i ljubav primati. Problem je što se vi ne možete osloboditi prošlosti, jer u vama živi osoba koju nikada niste prestali voljeti i koju još uvijek niste izbacili iz svog srca.

U svakom vašem novom poznanstvu koji ostvarite i koji krene u pravcu ljubavi, ne uspije, jer vi u svakome tražite svoju nepreboljenu ljubav. Kod vas se razvije određeni interes za tu osobu, pa čak i neke emocije , ali to vrlo brzo nestane. Sve dok ne…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve dok ne rasčistite sami sa sobom i ne izbacite tu osobu iz srca, nećete biti sretni u ljubavi i nećete se nekome moći predati. Možda i započnete neke veze, ali od njih neće biti budućnosti dok ne prebolite osobu iz prošlosti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2