LJUBAVNI HOROSKOP za 2023. godinu: Nekim znakovima ova godina će savršeno pogodovati za ljubav, a OVIM znacima će biti vrlo bolna i poražavajuća…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2023. godinu: Nekim znakovima ova godina će savršeno pogodovati za ljubav, a OVIM znacima će biti vrlo bolna i poražavajuća…

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. mart – 19. april)

Najbolji dan za ljubav: 14. oktobar

Pomračenje Sunca u Vagi aktivira vašu romantičnu vezu pružajući trenutak proboja u akciji. Sa Jupiterom u vašem horoskopskom znaku Ovna, ovo je sve o novoj ljubavi i novim avanturama.

 

Bik
(20. april – 20. maj)

Najbolji dan za ljubav: 5. maj

Pomračenje Mjeseca u znaku Škorpije je sjajno svjetlo u vašoj godini jer pomaže da se dovede do veće svijesti o važnom pomaku u vašim emocijama. Bilo da se zaljubljuje ili odljubljuje, ova nova svijest će promijeniti vašu cijelu godinu.

 

Blizanci
(21. maja – 20. juna)

Najbolji dan za ljubav: 3. jun

Pun Mjesec u Strijelcu će donijeti romantično sjeme koje ste posadili tokom Mladog Mjeseca u Strijelcu krajem prošle godine. Pošto je Mars sada izvan Blizanaca, ohrabreni ste da tražite novu ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. jun – 22. jul)

Najbolji dan za ljubav: 11. jun

Pluton, planeta transformacije, sek*a i ponovnog rođenja, trenutno završava svoj boravak u Jarcu. Ova godina će biti jedna od stvari koje se konačno spajaju i naučene lekcije. Pluton koji ulazi u Jarca tokom njegove retrogradnosti predstavlja ovu novu fazu romantične transformacije za vas i vašu vezu.

 

Lav
(23. jul – 22. avgust)

Najbolji dan za ljubav: 23. mart

Pluton zvanično neće ući u Vodoliju do početka 2024. godine, ali ove godine ćete dobiti važan ukus o tome kakve će promjene donijeti u vašem ljubavnom životu. Odbacite sva pravila i pustite svoje srce da vodi put.

 

Djevica
(23. avgust – 22. septembar)

Najbolji dan za ljubav: 26. januar

Saturn će ući u Ribe kasnije ove godine, donoseći vam ozbiljne ljubavne lekcije. Iskoristite priliku od kraja januara do početka marta da svoju vezu učinite što stabilnijom kako biste mogli izdržati sve što vam Saturn pruži.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2