Poziv BIVŠE LJUBAVI otvorit će STARE RANE, ali i PROBUDITI POTISNUTE OSJEĆAJE!-/

Poziv BIVŠE LJUBAVI otvorit će STARE RANE, ali i PROBUDITI POTISNUTE OSJEĆAJE!-/

25 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Tokom ovih dana vas očekuje nešto na što vi jako dugo vremena čekate. Vi ćete uspjeti rješiti svoje ljubavne probleme, ali i ne samo to. Još davno vam je partner nešto obećao, a sada će to i ispuniti i time vas jako usrećiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš partner će čuti neke glasine o vama i ono što je najgore, povjerovat će u njih. Vi ga nikako nećete moći urazumiti i dokazati mu da su to čiste laži. Narednih dana čekaju vas  nesuglasice i neće vam biti ni malo lako.

 

BLIZANCI

Nakon teških dana, vama konačno dolazi jedan lijep period u kojemu će vas samo sreća pratiti. Ovi dani bit će u znaku ljubavi, a partner će vas uveseljavati iz dana u dan. Ovih dana niti jedan ljubavni problem nećete imati.

 

RAK

Naredni dani će vam donijeti mnogo toga lijepog na planu vašeg ljubavnog života. Vaša veza će vidno napradovati, a partner će vam nekim svojim postupcima zapravo pokazati koliko vas voli. Bit ćete sretni i zadovoljni.

 

LAV

Rijetko vam se desi da vas netko zainteresira  na prvi pogled i upravo zato će ovo biti pravo iznenađenje za vas. Vi ćete upoznati jednu osobu i više nećete moći prestati misliti na tu osobu.

 

DJEVICA

Naredni dani neće donijeti sreću u ljubavi i to je skoro pa sigurno. Iako sada možda sve izgleda kao da je u najbolje redu, to će se tokom ovih dana promijeniti. Vi i vaša voljena osoba ćete naići na suprostnost mišljenja i nikako se nećete moći dogovoriti oko nečega zbog čega ćete se na kraju zakačiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2