Poziv BIVŠE LJUBAVI otvorit će STARE RANE, ali i PROBUDITI POTISNUTE OSJEĆAJE!-/

Poziv BIVŠE LJUBAVI otvorit će STARE RANE, ali i PROBUDITI POTISNUTE OSJEĆAJE!-/

25 prosinca, 2022 0 By Admin

VAGA

Prije sve vi ćete morati imati više povjerenje u voljenu osobu ukoliko želite izbjeći nesuglasice, pa i svađu. Jedna osoba će pokušati napraviti razdor između vasi vašeg partnera. Da li će uspjeti, to najviše ovisi o vama i onome koliko ćete vjerovati partneru.

 

ŠKORPIJA

Naredna tri dana zaista će nadmašiti sva vaša ljubavna očekivanja zato što ćete tokom ovih dana doživjeti ostvarenje svojih ljubavnih snova. Nitko ni ništa vam neće moći pkvariti sreću koju ćete osjećati i nitko neće biti sretniji od vas.

 

STRIJELAC

Tokom ova tri dana vaš bivši partner će pokušati da vam se vrati u život. Vama će biti posve jasno da vas bivša ljubav nije zaboravila i da i dalje ima jako snažne osjećaje prema vama.

 

JARAC

Naredna tri dana će vam biti u znaku prave male čarolije. Osoba koja vam se već neko vrijeme mota po glavi će vam uzvratiti osjećaje i dati vam do znanja da bi sa vama rado bila u vezi. Nema sumnje da su pred vama interesantni trenutci.

 

VODOLIJA

Tokom naredna tri dana ćete se zaista moći opustiti i uživati u pravoj ljubavnoj čaroliji i sreći. Zvijezde će vas čuvati i apsolutno nitko i ništa neće moći narušiti vašu ljubavnu sreću. A srijeda će vam donijeti nezaboravno ljubavno iznenađenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U naredna tri dana u vama će biti pristuna jako velika doza nervoze. Ljubavna situacija neće biti ni malo dobra zato što će vaša voljena osoba napraviti nešto nepromišljeno i krajnje neprimjereno zbog čega ćete biti jako ljuti.

Stranice: 1 2