LAV – u njemu kuca pravo LAVLJE SRCE koje čitav život podredi LJUBAVI, OBITELJI i tome da USREĆI SVOJE VOLJENE!

LAV – u njemu kuca pravo LAVLJE SRCE koje čitav život podredi LJUBAVI, OBITELJI i tome da USREĆI SVOJE VOLJENE!

25 prosinca, 2022 0 By Admin

Najveći blagoslov koji možete dobiti je ljubav ovog znaka. Nitko ne može voljeti toliko jako kao lav. On nije sebičan niti drugima želi zlo, on je darežljiv i zalaže se za mir. Ako ste prema njemu dobri i iskreni, on će zauvijek biti vaš anđeo čuvar. Lav prepozna kada je cijenjen i voljen i tada ljubav vraća duplo.

On nije osoba koja će oprostiti sve. Lav je osoba prema kojoj se ne možete ponašati baš kako vi to želite. Najviše voli iskrene ljude koji su slični njemu. Prašta u pojedinim situacijama kada vidi da se netko iskreno kaje za neke grijehe koje je učinio.

Lav je sposoban vratiti milo za drago u svakom slučaju ako prepozna da se netko pokušava poigravati sa njime. Nikada to ne radi bez veze. Ima mnogo strpljenja i uvijek pazi da nekome ne kaže neku krivu riječ. Lav je odan i vjeran. Kada mu je stalo do nečega. tada je spreman učiniti sve kako bi to ostvario.

On svima želi da budu sretni i zadovoljni. Uvijek pomaže svojim bližnjima. Voli kada ga netko pita za pomoć ili savjet jer se tada osjeća moćnije, tj. sretan je jer može pomoći nekome. Nikada ne traži protuusluge kada nekome napravi neko dobro djelo. Riječ hvala više mu znači nego bilo što drugo, zato jer zna da je učinio jako dobro djelo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lav je osoba koja je za svoju obitelj spremna učiniti gotovo sve. Partnera drži kao kap vode na dlanu. Najsretniji je kada je njegov partner sretan. Često priprema iznenađenja samo kako bi sve bilo u redu. Svi koji ga imaju…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2