LAV – u njemu kuca pravo LAVLJE SRCE koje čitav život podredi LJUBAVI, OBITELJI i tome da USREĆI SVOJE VOLJENE!

LAV – u njemu kuca pravo LAVLJE SRCE koje čitav život podredi LJUBAVI, OBITELJI i tome da USREĆI SVOJE VOLJENE!

25 prosinca, 2022 0 By Admin

Svi koji ga imaju za prijatelja ga cijene i vole i on to jako dobro zna. Osobe koje su u njegovom društvu su jako sretne što imaju takvu osobu  pored sebe. Imaju osobu koja im je spremna pomoći u bilo kojem trenutku. Osobu koja je spremna napraviti gotovo sve što je u njegovoj moći samo da nekome pomogne i učini dobro djelo.

Kada lav voli, tada voli svim srcem. Nikada ne stavlja nekoga u drugi plan. Zato ga ljudi najviše i vole. Lav nije osoba koja će pričati nekome iza leđa i tračati.

On je osoba koja će svima sreći u lice što misli o njemu i tada prestaje sa time. Lav je pravi anđeo čuvar osobama koje voli i koje mu pokažu da su ga vrijedne. On na takve osobe najviše pazi i uvijek su mu negdje u blizini. Voli druženja i zabave u kojima su svi njegovi prijatelji.

Vrlo je druželjubiva osoba koja voli avanture, smijeh i zabavu. On uvijek sluša svoje srce, a ne druge ljude. Najviše ga koči kada mora razmišljati razumom, a ne srcem. Tada nekada ide protiv svojih mišljenja, no i tada donese ispravnu odluku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osobe koje su u njegovoj blizini su sretne i nikada neće dopustiti da ga izgube. Lav je također sretan što ima prave prijatelje pokraj sebe koji mu nikada ne bi željeli zlo ili mu pričali iza leđa.

Stranice: 1 2