LAV: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

LAV: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

22 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Lava koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

Sreća i blagostanje inspiriraju u 2023. godini za predstavnike Lavova. Puno novih stvari će se naučiti i uskoro će započeti proces širenja bržim tempom nego u prethodnih nekoliko godina. Uvidi dolaze kroz snove i meditaciju, emocije koje izbijaju na površinu oko drugih ljudi, i sve počinje imati smisla sagledavanjem jedne veće cjeline. Važno je raditi sa svojim srcem kako vas jesenji mjeseci ne bi tjerali da preispitujete svoje korake. Inicijativa će biti nagrađena sve dok podržava ljubav i brigu o sebi.

Neki ideali mogu izgledati daleki i nedostižni. Ovo je test vjere koji vas ne bi trebao opteretiti sve dok je vaš osjećaj sigurnosti dovoljno stabilan da podržava nove ideje. Najveća bitka koju imate pred sobom je ona koju vodite sami sa sobom. Ograničenja su nejasna i nisu baš onakva kakvima se čine. Što su veća vaša očekivanja od vaše okoline, to će vam vjera u vlastite predosjećaje biti manje kvalitetna. Stavite sebe na prvo mjesto, birajući davanje samo iz srži svog srca, znajući da možete zadovoljiti i svoje potrebe.

 

Najveći izazovi

Um je lukavo čudovište u maju i junu, kada emocije krenu svojim tijekom, kao da su potpuno izvan vaše kontrole. Da biste pustili tok, morat ćete se osloboditi uvjerenja koja vam više ne služe, a to neće biti lako ako se previše govori, a vrlo malo se iznutra obrađuje. Zadržite svoje ideje i osjećaje za sebe u okruženjima u kojima se ne osjećate ugodno i sigurno. Imate važne temelje za svoju budućnost, bez obzira na godine ili stvari koje ste do sada radili. Iskoristite svoje šanse za razvoj i napredak umjesto da preispitujete vlastite unutarnje potrebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Nakon emocionalnog rollercoastera koji će donijeti proljetni mjeseci, mentalni procesi dovode do nevjerojatnih novih ideja do kraja jula. Ovo je vrijeme da stavite vjeru u sebe i upustite se u potpuno novu avanturu, bilo da se radi o novom poslu, novoj vezi ili potpuno novom smjeru u životu kojem želite ići. Vrata će se širom otvoriti, a izazovi koji dolaze nakon toga bit će puno lakši za rješavanje kada ste postavljeni na pravi put. Pazite da ne propustite važne i velike prilike zbog nedostatka povjerenja ili podrške drugih. Vaš unutarnji sustav podrške trebao bi biti dovoljan kada volite ono što jeste sa svim svojim mogućnostima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2