LAV: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

LAV: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

22 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Sredina maja teška je i za srce i za um. Ovo je vrijeme kada se mnoge stvari mogu manifestirati u tijelu, hormonskim razinama, jetri ili problemima sa srcem. Duboko udahnite i okrenite se meditaciji ako osjetite bilo kakav oblik pritiska u prsima, dajući si prostora za obradu emocija bez pretjeranog razmišljanja i pokušaja da budete racionalni. Ovo bi trebalo smiriti cijeli vaš živčani sustav i podsjetiti vas da ste vi onaj koji vam je važan, bez obzira na to koga sretnete na putu.

 

Ljubav i Obitelj

Ono što se čini kao žrtva za članove obitelji i ljude koje volite pretvara se u puno ljepše nijanse. Ovo je godina kada vaš emocionalni svijet nalazi svoje pravo mjesto, a odnosi će biti s lakoćom kada davanje ide u oba smjera. Oktobar i novembar mogli bi vas gurnuti preko ruba ako ipak ne budete oprezni, stoga držite svoje granice jasnima i pokušajte ne prekoračiti tuđe. Dijeljenje dolazi kroz zdrav dijalog, podrška se daje tamo gdje već znate da je možete očekivati i ne osjećate se povrijeđeno ako ne dobijete podršku tamo gdje ste naučili da je ne tražite.

Velike ljubavne priče ponekad će se činiti kao daleki ideal, ali će vas također potaknuti da izađete iz zastarjelih veza i presiječete labave stvari koje vam crpe energiju. Tamo gdje emocije teku s lakoćom, može se izgraditi puno više. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju polje mogućnosti pred sobom, ali moraju izaći u svijet kako bi iskoristili blagodati energija koje ih okružuju u proljeće. Budite na putu ako je previše toksičnosti i previše veza s prošlošću koje ne služe vašoj budućnosti. Bolja vremena su doista pred nama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Upravo ćete otkriti što doista možete učiniti. Postavite si jasne ciljeve čak i ako niste sigurni kojim putem ćete ih postići i napravite taj prvi korak bez previše oklijevanja. Ovo je izvrsna godina i za učenike i za nastavnike kada znanje pronađe način da se implementira u materijalno područje s praktičnošću i fokusom. Financijski potencijal velik je ako odlučite slijediti svoju kreativnost, strast i talent, vjerujući u sebe na svakom koraku. Obratite pozornost na svu pravnu dokumentaciju i potencijalne dugove u novembru, jer donosi uznemirujuću energiju na vaš prag. Ono što se proširilo bit će testirano na valjanost i svrhu do kraja godine.

Stranice: 1 2