ŽENA RIBE: ona je BRIŽNA i POŽRTVOVANA majka, SJAJNA žena, ODLIČNA i VJERNA prijateljica, ali prije svega DOBAR ČOVJEK…

ŽENA RIBE: ona je BRIŽNA i POŽRTVOVANA majka, SJAJNA žena, ODLIČNA i VJERNA prijateljica, ali prije svega DOBAR ČOVJEK…

22 prosinca, 2022 0 By Admin

Žena Ribe se zaista u mnogim stvarima i životnim situacijama razlikuje i ističe u odnosu na druge znakove zodijaka. Čim se spomene znak Ribe, automatski se nameće činjenica njene emotivnosti. To je naravno istina da je Ribe najemotivniji znak zodijaka, ali postoji još jako puno toga po čemu se ističe u odnosu na druge zodijake, a ne samo kada je riječ o osjećajnosti.

Sve su majke dobre majke, ali Žena Ribe je posebna majka koja se neprestano brine i žrtvuje za svoju djecu. Prema istraživanjima, najbrižniji roditelj je upravo u znaku Ribe. Možemo čak reći da Žena Ribe i previše brine, jer uvijek voli znati gdje su joj djeca, s kim su i što rade.

To nije ništa loše, dapače, i treba da zna gdje su joj djeca, međutim, Žena Ribe ima isti stav i kada djeca odrastu. Također i onda voli sve znati i biti u sve upućena, a upravo to ju čini prebrižnom. Žena Ribe je također i sjajna žena. Ona kroz život voli više puta, ali samo jednom onako jako i bez granica.

Voljena osoba joj je također na prvom mjestu kao i djeca. Žena Ribe cijeli svoj život podredi svojim voljenim osobama i najsretnija je kada su svi sretni i na broju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Žena Ribe je sve ono što druge žene nisu. Drugačija, jedinstvena i orginalna. No prije svega ona je vrlo dobar čovjek i kroz život neprestano svoju dobrotu pokazuje i dokazuje. Kroz cijeli život se…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2