VODOLIJA: VOLJENA osoba i OBITELJ su UVIJEK  u centru pažnje i VOLJENOJ osobi i OBITELJI POSVEĆUJE CIJELI SVOJ ŽIVOT!

VODOLIJA: VOLJENA osoba i OBITELJ su UVIJEK  u centru pažnje i VOLJENOJ osobi i OBITELJI POSVEĆUJE CIJELI SVOJ ŽIVOT!

12 prosinca, 2022 0 By Admin 2

Tada postupaju instiktivno i naglo u cilju zaštite partnera i preuzimanja svih tereta na svoja pleća. Koliko je to dobro za ovaj znak toliko i nije. Često bivaju razočarani od strane partnera ma koliko se trudili da mu ugode što više. Ljudi iskorištavaju dobrotu osoba ovoga znaka i to nije novost. I osobe ovoga znaka zodijaka jako su svijesne da je to nažalost tako, ali jednostavno ne mogu promijeniti svoju dobru narav.

Nakon loše i izgubljene veze na kraju, kod početka nove veze opet će postupiti isto. Opet će sve isto napraviti i raditi u nadi da novi partner neće iskorištavati njihovu ljubav. Ovaj znak ponovno će posvetiti život osobi koju voli bez ikakvih rezervi.To za ove osobe znači ljubav i uvijek će ustrajati u svome načinu bez obzira na sve.

Poslovna strana osoba ovoga znaka zodijaka upućuje na promišljenost i realno shvaćanje situacije. Ove osobe ne zanose se previše raznim obećanjima, nego sve gledaju mirno, staloženo i realno. U stanju su odmah procijeniti što je u njihovoj poslovnoj karijeri moguće i realno ostvarivo, a što su samo navlačenja i lažna obećanja u cilju ispunjenja radnih zadataka, a ne njihovog poslovnog napredovanja.

Svako takvo obećanje o napredovanju pomno će proučiti i vidjeti da li i postupci nadređenih idu u tom smjeru. Razočaranja će često doživljavati upravo zbog ovakvih lažnih obećanja ali će se i dalje truditi profesionalno odrađivati svoj posao.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uvijek će dati do znanja da shvaćaju da su nepravedno zapostavljeni na poslu, ali će to učiniti na fin i kulturan način, jer to jedino tako i umiju.

Stranice: 1 2