Opširan LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2022. za SVE znakove, SLOBODNE i u VEZI! – kome će srce biti puno ljubavi… saznajte

Opširan LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2022. za SVE znakove, SLOBODNE i u VEZI! – kome će srce biti puno ljubavi… saznajte

12 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U VEZI:

Zbog određenih problema koje vas prate kada je vaš ljubavni život u pitanju, ponekad zaista sumnjate u vašu ljubav i kvalitetu odnosa. Postavljate si pitanje da li vaša ljubavna veza ima zajedničku budućnost onakvu kakvu nazivamo vječna ljubav. Period do kraja godine kada je u pitanju vaš ljubavni odnos, imat će i dalje neke manje padove. Međutim, period do kraja godine vratit će vam potpunu vjeru u ljubavni život i vjeru u budućnost vaše ljubavne veze.

 

SLOBODNI:

Osobe rođene u znaku ovog zodijaka i kada su u pitanju slobodni pripadnici, su dosta propatile u ljubavi i zbog ljubavi. Sve teže vam je nekome vjerovati i vjerovati u iskrene namjere. Sve teže vam je vjerovati da će vas netko iskreno voljeti onako kako po nekim nepisanim pravilima bi trebalo biti. Zvijezde prognoziraju da će osobe u ovom znaku zodijaka u mjesecu Decembru upoznati osobu sa kojom će biti moguće da ostvare ljubavnu vezu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U VEZI:

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi imaju povremeno buran ljubavni odnos. Veza je popraćena konstantnim usponima i padovima, ali ne postoji taj problem koji dvoje ljudi koji se vole ne mogu riješiti. Period do kraja godine također će donijeti neke burne trenutke, ali ne toliko burne koji bi se mogli drastično odraziti na samu kvalitetu vašeg zajedničkog ljubavnog života. Više ćete imati onih lijepih trenutaka i situacija, nego onih negativnih. Period do kraja godine donijet će bitne pomake na ljubavnom planu koji će vašu vezu učvrstiti i podići ju na jednu višu razinu.

 

SLOBODNI:

Kada su u pitanju pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi, sasvim sigurno je da mogu očekivati drastične promjene i zbivanja na ljubavnom planu njihova života. Period do kraja godine donijet će vam brojna nova poznanstva i brojna zajednička druženja. U životu slobodnih pripadnika ovog znaka, pojavit će se osoba koja će potpuno privući vašu pažnju i sa kojom ćete imati ozbiljne namjere. Zvijezde prognoziraju da bi pripadnici ovog znaka mogli započeti ljubavnu vezu. Veza se neće zasnivati na prolaznosti, nego na stvarnim obostranim emocijama.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U VEZI:

Ostatak godine će pripadnicima ovog znaka zodijaka na ljubavnom planu donijeti povremene turbulentne situacije. U pojedinim situacijama, pomislit ćete da je došao kraj vašoj ljubavnoj vezi i da više nije ostalo ništa za šta se vrijedi boriti. Međutim, vaša ljubav se neće završiti, nego će trajati i trajati… Zajedničkim snagama, uspjet ćete riješiti sve probleme koji će se ispriječiti između vas. Pokazat ćete obostranu želju i volju da spasite vaš ljubavni život, jer ljubav je ono što vas veže. Kada postoji ljubav i nemoguće postaje moguće i nema tog problema koji se ne može riješiti.

 

SLOBODNI:

Pripadnici ovog znaka zodijaka koji nisu u vezi, već dugo nisu u vezi i navikli su se na takav način života. Često vam upravo ta vaša sloboda odgovara i često ni ne razmišljate da promijenite status iz slobodnog u vezi. Međutim, naredni period sve češće će vam nedostajati blizina i pažnja kakva se samo dobija u ljubavnim odnosima. Položaj planeta i utjecaj zvijezda ima jak naglasak na ljubav kada je vaš zodijak u pitanju. Za pripadnike vašeg znaka, zvijezde prognoziraju da će ovaj zodijak započeti ljubavnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK (22.06 – 22.07. )

U VEZI:

Za pripadnike ovog znaka zodijaka, ostatak perioda do kraja godine, bit će vrlo povoljan kada je u pitanju ljubav i ljubavni odnosi. Naredni period nećete misliti o prošlosti i nekim drugim vremenima, osobama i situacijama. Potpuno ćete se posvetiti partneru i vašem zajedničkom ljubavnom životu.

Ništa manje nećete ni dobiti. Vaš partner će također biti spremniji za razne kompromise i sve ono što će se ispriječiti u vašem ljubavnom zajedničkom životu. Sve eventualno nastale probleme, riješavat ćete mirno i staloženo. Neće se odraziti na kvalitetu vašeg odnosa. Vaš odnos će postati kvalitetniji i prisniji u narednom periodu.

 

SLOBODNI:

Pripadnici koji nisu u vezi u ovog znaku zodijaka, morat će još malo pričekati na svoju ljubav. Možda kraj godine izgleda daleko gledajući iz ove sada situacije, ali zapravo nije. Zvijezde prognoziraju da će pripadnici ovog znaka do kraja godine upoznati osobu sa kojom će moći ostvariti dublji odnos, odnosno ljubavnu vezu. Period do kraja godine, donijet će vam još jedno poznanstvo u kojemu ćete vi također vidjeti mogućnost veze. Međutim, kada bolje upoznate tu osobu, doći ćete do zaključka da ta osoba nikako nije za vas.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U VEZI:

Pripadnici ovog zodijaka koji su u nekoj vrsti veze ili braku, susrest će se sa određenim problemima koji će poljuljati ljubavni odnos. Vaša veza će se naći na kušnji u kojoj ćete morati odlučiti  da li nastaviti dalje ili oprostiti i nastaviti dalje. Vaš partner će vas određenim postupcima povrijediti što će u vama izazvati burne reakcije i u kojima ćete instiktivno povući određene mjere.

Naglost za vas nije strani pojam i nepromišljene i burne reakcije. Posebno ste osjetljivi u situacijama koje se ponavljaju, odnosno koje se ne bi trebale ponavljati. Ipak, kada se smirite, oprostit ćete partneru, iako ne po prvi put. Vaš partner konstantno radi određene stvari koje vama smetaju i svaki put se sve teže nosite sa njima.

 

SLOBODNI:

Kada je riječ o pripadnicima ovog znaka zodijaka koji su slobodni, ostatak godine donijet će brojne zanimljive situacije i događanja. Vaš društveni život dobit će na kvaliteti. Više ćete izlaziti i više provoditi vrijeme u društvu prijatelja i poznanika. Osim toga, više ćete raditi na sebi i vašem fizičkom izgledom. Dobit ćete volju za nekom promjenom, posebno kada je riječ o ženskom dijelu pripadnika ovog znaka.

Zvijezde prognoziraju da bi se ovom znaku zodijaka mogla desiti ljubav. Međutim, u toj vezi nećete ostati, jer to neće biti osoba koja će vam odgovarati. Za vašu ljubav počet će se boriti jedna osoba obasipajući vas raznim oblicima pažnje. Ukoliko se odučite dati priliku toj osobi, uplovit ćete u vezu u kojoj ćete biti iskreno voljeni.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U VEZI:

Za pripadnike ovog znaka zodijaka koji su u vezi, ostatak godine bit će povoljan kada je ljubavni život u pitanju. Uz manje uspone i padove, uspješno ćete riješavati na obostrano zadovoljstvo sve nedaće koje se postave između vas. U vezi će vladati doza jačeg razumijevanja, a kompromisa neće manjkati.

Tek poneke nervozne situacije i nervozni dani mogli bi se odraziti na vašu vezu u smislu smanjene komunikacije i trenutnog udaljavanja. Daleko više će biti lijepih i sretnih trenutaka, nego onih loših. Vaša veza će u periodu do kraja godine dobiti na kvaliteti, jer položaj planeta ima jak utjecaj na ljubav kada je vaš zodijak u pitanju.

 

SLOBODNI:

Za pripadnike ovog znaka zodijaka koji su slobodni, period do ostatka godine neće donijeti neke nove ljubavi u život, ali će vratiti one bivše. Krajem godine, moći ćete obnoviti staru vezu sa bivšim partnerom. Vaš bivši partner htjet će da pokušate oživjeti vašu ljubav i da pokušate još jednom. Vaša ljubav zapravo nikada nije ni nestala. Ona tinja i dalje obostrano. Neke druge situacije, događaji i nespretni potezi koji su vam nanijeli bol, su vas zapravo rastavili i okončali vašu ljubavnu vezu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2