VODOLIJA: VOLJENA osoba i OBITELJ su UVIJEK  u centru pažnje i VOLJENOJ osobi i OBITELJI POSVEĆUJE CIJELI SVOJ ŽIVOT!

VODOLIJA: VOLJENA osoba i OBITELJ su UVIJEK  u centru pažnje i VOLJENOJ osobi i OBITELJI POSVEĆUJE CIJELI SVOJ ŽIVOT!

12 prosinca, 2022 0 By Admin 2

VODOLIJA

Svakome u životu godi kada dobije pohvale, zahvale, kada dobije nagradu za uspjehe koje je postigao. Godi sve to i osobama rođenim u ovom znaku, ali ako su sve te zahvale došle od bliskih osoba, osoba koje sudjeluju u njihovom životu.

Dakako da je ugodno slušati i pohvale nepoznatih ljudi, ali se ovaj znak zodijaka ne obazire na mišljenje drugih ljudi. To ovom znaku jednostavno nije potrebno. Takva satisfakcija za učinjena djela dobrodošla je samo od bližnjih, za druga mišljenja ne mare previše.

Takva mišljenja stranih ljudi su nešto što ne utječe apsolutno na život i psihu osoba ovog znaka i sasvim im je svejedno da li stranci o njima misle dobro ili loše. Sasvim je suprotna situacija kada je riječ o osobama iz kruga porodice, prijatelja, a pogotovo o osobama sa kojima dijele život i koje vole, bilo da je riječ o bračnom drugu, djevojci ili dečku, partneru.

Kada je njihov ljubavni život u pitanju, osobama u ovom znaku izrazito je stalo do mišljenja partnera. Sve podređuju da bi bili što bolji u očima partnera i da bi udovoljili partneru maksimalno što mogu. Ovaj znak živi za svog partnera. Najčešće ovaj znak održava vezu stabilnom, jer se doista jako trudi da ljubav bude na najvišem nivou.

Ovaj znak zodijaka je pouzdan životni partner koji će preuzeti večinu tereta na svoja leđa i olakšati svome partneru gdje god može.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osobe ovoga znaka su izrazito stabilne i razborite osobe. Osobe koje dobro promisle prije donošenja bilo kakvih odluka, osim kada se radi o voljenoj osobi. Tada postupaju…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2