OVAN – S njim možete SVE osim da ga NALJUTITE, jer ako mu PUKNE FILM, bolje se MAKNITE!

OVAN – S njim možete SVE osim da ga NALJUTITE, jer ako mu PUKNE FILM, bolje se MAKNITE!

12 prosinca, 2022 0 By Admin

Ovan je zapravo pravi veseljak, često je dobro raspoložen i rado je viđen u svakom društvu. S njim je život zaista lijep bez obzira da li je u ulozi prijatelja, roditelja ili bračnog partnera. Ovan nije znak koji imali najveći prag tolerancije i strpljivosti, ali bez obzira na to, ipak ima visok prag tolerancije.

To bi značilo da zaista dosta toga može podnijeti i izdržati, ali ako pretjerate, ako ga zaista izbacite iz takta i ako ga naljutite, tada ćete vidjeti drugu njegovu stranu. U tom trenutku budite sigurno da će vam vratiti istom mjerom, ako ne i više.

Strpljiv je Ovan, posebno prema obitelji i prijateljima ili bolje reći prema ljudima koje voli, ali sve ima svoje granice, pa tako i Ovan. Ako ga razbijesnite i naljutite, moguće da ćete dugo pamtiti njegov bijes i ljutnju. Ovan nije zlopamtilo i zna oprostiti.

Ovan zna oprostiti ono što možda nitko drugi ne bi. Ovan zna i pružiti drugu priliku. Ali, nemojte misliti da sa Ovnom možete kako hoćete. Ovaj je dobar, ali nije glup. On će vam i oprostiti i dati vam novu priliku, ali ako ga i tada prevarite, zaboravit će da postojite i više nikada vam neće oprostiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tada je kasno da je kajete, jer Ovan se nikada ne vraća. On kada jednom ode, više se ne vraća. Upravo zato će prije nego zauvijek ode i oprostiti ako treba i dati vam novu priliiku, ali ako i kada ode, to je onda gotova i završena priča. Zato oni koji poznaju…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2