OVAN – S njim možete SVE osim da ga NALJUTITE, jer ako mu PUKNE FILM, bolje se MAKNITE!

OVAN – S njim možete SVE osim da ga NALJUTITE, jer ako mu PUKNE FILM, bolje se MAKNITE!

12 prosinca, 2022 0 By Admin

Zato oni koji poznaju Ovna čuvaju ga jer znaju koliko vrijedi i cijene ga kao čovjeka. Nitko nije bez mana pa tako ni Ovan. Njegov tremperament ne mora biti odmah kao mana, ali on je jednostavno takav. Dobar je iskren, sve do ga ne naljutite, a naljutit ga najviše može nepravda i laž.

On je uvijek sprema na pomoć i zaštitnički se ponaša prema osobama koje voli. I zato ne dirajte u njegove voljene jer ako dirnete u njegove voljene, Ovan će bez razmišljanja stati u zaštitu, jer on pod svaku cijenu brani one osobe koje cijeni i voli.

Zato se kraj Ovan svatko osjeća sigurno i zato kraj Ovna svatko može biti sretan. On je mnogim ljudima prijatelj, ali isto tako, Ovan vam može biti i neprijatelj. Ovan ima puno poznanika, ali nema puno prijatelja, jer za prijatelje i u vatru ide ako treba.

Prijatelje pažljivo bira, jer oko sebe želi imati osobe koju su poput njega, iskrene i dobre i one osobe koje bi i za njega bile u stanju učiniti kao i on za njih. U njegovom društvu svatko uživa, jer je pozitivan i zrači pozitivom. Uvijek zna kako da nekoga oraspoloži i nasmije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovan je zaista prema svima prijateljski nastrojen. Oni koji imaju u svome životu Ovna čuvaju ga, jer znaju koliko vrijedi. Oni koji ga izgube, kaju se, jer takvi tek tada shvate što su imali i izgubili.

Stranice: 1 2