BIK je osoba koja je vrijedna LJUBAVI i POŠTOVANJA. Ne želi trovati svoju ČISTU DUŠU mržnjom, ali zato umije da VOLI NAJJAČE kao nitko na ovom svijetu!

BIK je osoba koja je vrijedna LJUBAVI i POŠTOVANJA. Ne želi trovati svoju ČISTU DUŠU mržnjom, ali zato umije da VOLI NAJJAČE kao nitko na ovom svijetu!

12 prosinca, 2022 0 By Admin

JAKO DOBAR čovjek koji jednostavno ne umije da MRZI, ali zato umije DA VOLI NAJJAČE kao nitko na ovom svijetu!

Bik je osoba koja ne zna što znači nekoga mrziti. On nikoga ne mrzi niti je ikada u životu ikoga mrzio. On se vodi parolom da drugima ne treba raditi ono što ne želiš da netko napravi tebi. U srcu jednog bika nikada nema mjesta za ružne stvari.

On je osoba koja je rođena za ljubav, mir, prijateljstvo i druženje. On je uvijek nastojao pružiti sreću svakome oko sebe. Svima bi pomogao da je u njegovoj mogućnosti, no nažalost kako kaže, nema toliko ruku i nogu. Bik nema potrebu biti u centru pažnje, niti ima potrebu da za njih zna svatko.

Oni su najsretniji kada su negdje u sjeni i kada mogu činiti dobra djela. Bika ne privlači avanturistički život. Nema potrebu često mijenjati lokacije i istraživati neka nova mjesta. On je najsretniji tu gdje i je. Bik najviše uživa u malim stvarima i sitnicama.

Tada je najsretniji. Bik je osoba koja je vrijedna ljubavi i poštovanja. On je osoba koja ima mali broj prijatelja uza sebe. No veliki broj poznanika. On nikada ne mrzi, uvijek prašta i nije osoba koja je zlopamtilo. U njegovom iskrenom srcu postoji jedna šansa koju druge osobe vjerojatno ne bi napravile.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On će vam oprostiti čak i neke veće stvari ako ste pogriješili. No nakon tog velikog oprosta ako ponovite to, tada nemojte očekivat ponovni oprost. Bik uvijek kaže da praštati treba jer ponekad se neke stvari dogode same od sebe. U bikovim očima ćete…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2