ŽENA DJEVICA – nitko joj nije ravan kada su DOBROTA i POŠTENJE u pitanju – ona je savršena MAJKA, idealan PARTNER i PRIJATELJ za poželjeti!

ŽENA DJEVICA – nitko joj nije ravan kada su DOBROTA i POŠTENJE u pitanju – ona je savršena MAJKA, idealan PARTNER i PRIJATELJ za poželjeti!

4 prosinca, 2022 0 By Admin

Šesti znak zodijaka, oni u znaku Sunca Djevica rođeni su između 23. kolovoza i 22. rujna.

Poznata kao Djevica ili Djevica žena, Djevica posjeduje osobine ličnosti koje je čine znakom koji je najviše utemeljen na snazi, poštenju i ambiciji. Djevica je zemaljski znak kojim vlada Merkur; oni su također promjenjiv znak, što znači da se lako prilagođavaju novim situacijama.

 

Žena Djevica: Pregled

Žena Djevica nije tip koji će sjediti i čekati da se netko odluči u romantičnoj situaciji; neće tolerirati potencijalnog partnera koji traži nešto bolje. Uostalom, kako bi se, kao perfekcionist Zodijaka, ljubav uopće mogla usporediti s bilo kim drugim?

Žena Djevica će vjerojatno biti uspješna, usredotočena i analitična, zbog čega se drugi ponekad mogu osjećati kao da je pretjerano kritična ili premalo emocionalna. Ali to je samo zato što želi najbolje – za sebe, svog partnera i za sve do kojih joj je stalo.

Iako na površini može djelovati sramežljivo i pretjerano logično, ona je moćna sila prirode koja je ljubazna, kreativna i marljiva.

 

Žena Djevica: Ljubav i veze

Budući da je sramežljiva i analitična, žena Djevica ne uskače brzo u veze; umjesto toga, ona želi imati romansu s potencijalnim partnerom, a to joj može potrajati neko vrijeme da se otvori. Također se nastoji kloniti veza i dobacivanja, radije čekajući nekoga tko može ispuniti njezine potrebe na mnogo dublji način.

Prilično je izbirljiva pri odabiru potencijalnog partnera, što znači da bi se neko vrijeme mogla naći sama. Ali žena Djevica ne odustaje, jer čak i ako ima velika očekivanja, ljubav može iznenaditi. A kad jednom pronađe svoju savršenu osobu i zaljubi se, odana je i odana.

 

Što ženi Djevici treba u vezi?

Zaljubljena žena Djevica daje i brine, a budući da daje sve od sebe osobi koju voli, zauzvrat očekuje istu razinu odanosti. Savršen partner za Djevicu je netko tko se trudi za vezu, odvaja vrijeme za nju, cijeni njezin intelekt, ljubazan je i brižan i uvijek joj je spreman ponuditi pomoć.

U dugoj vezi Djevica ostaje neovisna, ujednačena i podržava partnera u svim stvarima. Međutim, problemi mogu nastati kada je u pitanju njezin perfekcionizam i način na koji se izražava.

Ona mora shvatiti da je partner tu da joj pomogne da preuzme odgovornost, stoga mora zapamtiti da ne odbacuje svog partnera kada sve ne ispunjava njena visoka očekivanja. Osim toga, budući da može izgledati pomalo odvojeno, Djevica mora naučiti malo pustiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kada je u pitanju kompatibilnost s Djevicom, zemljani znakovi Bik i Jarac odlično se slažu jer pružaju stabilnost i ravnotežu. Žena Djevica je također kompatibilna s muškarcem Djevicom; međutim, kritika, zabrinutost i zaokupljenost detaljima mogu uzrokovati probleme ako se ne riješe. Žene Djevice su…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2