Evo što se događa 5. decembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 5. decembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

4 prosinca, 2022 0 By Admin

Danas je mirniji dan na nebu jer se samo Mjesec u znaku Ovna povezuje s Merkurom i Venerom u Strijelcu, Saturnom u Vodenjaku i Marsom u Blizancima.

Iako se ovo može činiti kao velika aktivnost jer Mjesec vlada vašim emocionalnim jastvom, ova energija se uglavnom odnosi na vaše unutarnje osjećaje i uvjerenja što odgovara onome u što će vam Neptunovo okretanje izravno pomoći da zakoračite.

Neptun je nevjerojatno sličan Mjesecu jer vlada dijelovima vas i vašeg života koji nisu vidljivi drugima.

Predstavljaju intuitivniji osjećaj prema životu koji vam može pomoći da dublje vjerujete sebi.

Veće razumijevanje i empatija također su prisutni u ovo vrijeme, što znači da se ne radi samo o tome da stvari možete vidjeti iz optimističnije perspektive, već i o zbližavanju s onima oko vas.

Radi se o razumijevanju da se ne krećete samo vi kroz nešto, već i oni oko vas.

To znači da iako stvari još treba shvatiti, to vas ne bi trebalo spriječiti da prihvatite sve što je dobro i prekrasno u vašem životu.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za ponedeljak, 5. decembar:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Danas označava početak posebno važnih sljedećih nekoliko tjedana u vašem životu. Od danas, i Neptun i Jupiter su izravno unutar vašeg znaka. To će biti slučaj samo do 20. prosinca i neće se ponoviti tijekom vašeg života. To predstavlja vrlo intenzivno i ključno razdoblje za vas.

Neptun vlada iluzijama koliko i snovima, ali tijekom proteklih nekoliko mjeseci imali ste priliku vidjeti stvari onakvima kakve stvarno jesu. To znači da znate što je stvarnost, a ne samo vaša percepcija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jupiter izravno u vašem horoskopskom znaku pomaže vam da stvorite veće obilje i ekspanziju u svom životu. Dok vam Mjesec u znaku Ovna danas pomaže da se usredotočite na sve teme koje okružuju vrijednost. Ovo je zeleno svjetlo iz svemira da zgrabite te snove i riskirate da ih konačno slijedite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2