Unatoč svim pokušajima OVA 3 znaka će okončati svoju vezu za vrijeme Mjesečevog sekstila Marsa od 4. decembra//

Unatoč svim pokušajima OVA 3 znaka će okončati svoju vezu za vrijeme Mjesečevog sekstila Marsa od 4. decembra//

3 prosinca, 2022 0 By Admin

Postoji mnogo načina na koje se veza može raspasti. Može potrajati, ili se može dogoditi u trenu. Možemo napustiti naše najmilije u trenu ili se možemo sporazumjeti o prijateljskom odlasku.

Koja bi tri horoskopska znaka mogla doživjeti raspad veze…
Nikada zapravo ne možemo predvidjeti kako će to ići, ali kad bismo pogledali zvijezde i kako one utječu na stvari poput romantike i rastave, vidjeli bismo da uvijek postoji jedan mučni tranzit koji se nazire iznad i postavlja sve na svoje mjesto.

Ništa od ovoga neće biti iznenađenje; međutim, ovaj tranzit će uzeti posljednji komadić ljubavi koji par ima jedno za drugo i baciti ga u smeće.

Jednom kada otvorimo oči i uvidimo da je naš ljubavni život besmislen ili gubitak našeg dragocjenog vremena, krenut ćemo u smjeru oslobađanja od njega.

Iako prekid nikad nije laka stvar, a kamoli započeti, možemo računati na jednu stvar: ako je naša veza prije bila na tankom ledu, sada je totalni krah i gori.

To će, na svoj ironičan način, mnogima donijeti olakšanje. Rijetko razmišljamo o svojim prekidima kao o nečemu u što jedva čekamo zaroniti, ali stvarnost je da ponekad prekid nije samo nužan, već i pravi potez.

Nismo ovdje da patimo, znakovi. Ovdje smo da iskusimo život kao ljudska bića, a dio tog iskustva odnosi se na to da znamo kada je pravo vrijeme da nekoga volimo, a kada je vrijeme da mu kažemo zbogom.

3 horoskopska znaka čije se veze raspadaju:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Uvijek ste znali kada je pravi trenutak, a nažalost ‘pravi’ u ovom slučaju znači da znate da je vrijeme da prekinete vezu u kojoj ste trenutno.

Poštedjet ćete se boli od daljnjih svađa sa svojim partnerom. Stvarno je i gotovo je.

Oboje to znate, ali nijedno od vas nije učinilo korak da to službeno okonča. Marsova energija vas podiže i omogućuje vam jasnu viziju znanja o tome što morate učiniti.

Ne želite provesti ostatak života pretvarajući se da ste sretni, a ako prekid znači provoditi vrijeme sami, neka tako i bude.

Učinit ćeš ono što moraš. Što se tiče sada, vrijeme je da budete ta osoba, osoba koja čini prvi korak prema okončanju toga. Mora se dogoditi i ti to znaš.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2