Evo zašto će Lav, Djevica i OVAJ znak imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 5. do 11. decembra…

Evo zašto će Lav, Djevica i OVAJ znak imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 5. do 11. decembra…

4 prosinca, 2022 0 By Admin

Bilo bi netočno nazvati cijeli tjedan ‘teškim’ jer toliko toga što bi nam moglo otežati dolazi od tvrdokornih lekcija o vrijednosti.

Ovo je tjedan u kojem se svladavaju krivulje učenja, ali svi znamo da majstorstvo dolazi s boli i prihvaćanjem. Ovaj tjedan nas tjera da uravnotežimo vlastite probleme; pomno ćemo promotriti tko smo i mnogi od nas osjetit će opekotine koje dolazi s takozvanim ‘pokusom vatrom’.

Merkur u Jarcu brine da tijekom ovog putovanja budemo iskreni prema sebi.

Više nismo zadovoljni vjerovanjem u laži koje smo si govorili tijekom godina, a tijekom tjedna ne samo da ćemo se zagrijati za ovaj tranzitni energetski tok, već ćemo također ukrstiti puteve s Punim Mjesecom u Blizanci također, koji će nas staviti pred izbor. Naša je odluka presudna i s obzirom na to da nam sunce u opoziciji s Marsom dolazi istog dana, možda ćemo imati poteškoća u donošenju te odluke.

Mjesečev kvadrat s Jupiterom krajem tjedna trebao bi biti od pomoći; međutim, to će biti kada razmotrimo svoju odluku. Jesmo li napravili pravi potez? Hoćemo li sada dobiti ono što želimo?

Ono što se može činiti očiglednim i prividnim može odjednom postati sumnjivo ili zbunjujuće. Tako nam Mjesečev sekstil Uran završava tjedan.

Dakle, ovo nije užasan tjedan; to je vrsta tjedna u kojem ćemo, ako držimo svoja srca i umove otvorenima, naučiti točno ono što trebamo znati.

3 horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što ovaj tjedan čini zanimljivim za tebe, je to što si tražio promjenu i sada je stigla. Iako se situacija može činiti teškom ili čak zastrašujućom, to je ono što ste željeli i na određenoj ste razini spremni nositi se s njom.

Uskoro ćete krenuti u novom smjeru i to vam se može činiti kao pritisak, ali to je vrsta stresa koja vam je potrebna.

Vrlo dobro poznaješ sebe, i znaš da bi napravio veliki pomak u životu, ponekad je potrebna inspiracija plamena koji gori ispod tebe.

Ovaj plamen izgleda kao izazov: možete li promijeniti svoj život i poštedjeti se daljnjih uzrujavanja?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Predobro znate koliko ste stagnirali i koliko su vam potrebne pozitivne promjene. Dobit ćeš tu priliku ovaj tjedan, i iako možda neće biti tako bolno kao porod, sigurno će boljeti. Sirove emocije, međutim, neće stati na put vašem napretku.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2