DJEVICA – borbena, vrijedna, inteligentna, brižna, suosjećajna i pravedna. Ako ste dobri prema njoj, ona će biti još bolja prema vama!

DJEVICA – borbena, vrijedna, inteligentna, brižna, suosjećajna i pravedna. Ako ste dobri prema njoj, ona će biti još bolja prema vama!

1 prosinca, 2022 0 By Admin

Djevica spada u najhumanije znakove zodijaka.

Vrlo su temeljite i točne i ništa ne prepuštaju slučaju. Nikada ne donosi ishitrene odluke. Čak i kada su posve nebitne stvari u pitanju, uzet će si ako treba i po nekoliko dana da razmisli i odluči kako da postupi. Takvim stavom, njezine greške su svedene na minimun.

Često je u pravu. Rijetko pravi greške, ali često postiže uspjehe.

Ne žive po pravilima, ali žive po nepisanim pravilima. To bi značilo da kod Djevica uvijek postoji red u životu i da sve mora biti organizirano onako kako ona zamisli. Imaju svoje jasne ciljeve i snove za koje se bore sve dok postoji i najmanja nada da će ih uspjeti ostvariti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Djevica je velik borac. Nikada ne odustaje, čak ni onda kada postane teško i neizdrživo.

Takvim stavom, Djevica gotovo nikada ne žali za propuštenim, jer propušenog imaju vrlo malo. Djevica kad u nečemu ne uspije, barem zna da je pokušala, ali ne i propustila. Vrlo su komunikativne i imaju širok spektar riječi kojima barataju. U tome im ne može svatko parirati. Nije rijetko da su dosta sramežljive. Ne vole kada su u centru pažnje. Nisu nametljive i njihovo ponašanje ničime ne izaziva pozornost. Umjerene su u svemu. U ljubavi, Djevica ne voli…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2