DJEVICA – borbena, vrijedna, inteligentna, brižna, suosjećajna i pravedna. Ako ste dobri prema njoj, ona će biti još bolja prema vama!

DJEVICA – borbena, vrijedna, inteligentna, brižna, suosjećajna i pravedna. Ako ste dobri prema njoj, ona će biti još bolja prema vama!

1 prosinca, 2022 0 By Admin

U ljubavi, Djevica ne voli mijenjati partnera. Najčešće ih ne zanimaju  površne veze i flert.

Prije će imati kroz život nekoliko kvalitetnih veza, nego puno površnih. Odlični su prijatelji. Pravo bogatstvo ih je imati za prijatelja. Djevica će uvijek pametnim savjetom pokušati nekome pomoći i riješiti problem. Jako su predane obitelji.

Obitelj im je prioritet u životu i nema toga što neće napraviti za svoje voljene.

Posebno su osjetljive prema starijim ljudima. Djevica najčešće ne iskazuje svoje osjećaje verbalim načinom, ali djelima će pokazati sve ono što ne izgovori. Djevica djelima pokazuje koliko voli i koliko joj je stalo.

Djevice su vrlo vrijedne, inteligentne i oštrog uma. Uzdaju se same u sebe, svoj rad, trud, sposobnost i marljivost.

Znaju da se za sve moraju izboriti same sa svoje dvije ruke. Gotovo nikada ne traži od nikoga pomoć, čak često ne prihvati i kada joj netko sam ponudi pomoć. U poslu su vrlo organizirane i sposobne.

Kad nitko ne može riješiti nekakav problem, a Djevica je tu, riješit će ga ona.

S novcem vrlo dobro znaju raspologati. Nisu škrte, ali nisu ni rastrošne i ne troše novac na stvari koje im nisu prijeko potrebe. Iako, ponekad s nekakvim detaljom, vole osvježiti svoj životni prostor. Vrijeme najviše voli provoditi u krugu svoga doma. Veoma vole životinje pa često imaju ljubimce sa kojima vole provoditi vrijeme.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Djevica je vrlo brižna. Ona ima sposobnost suosjećati i sa cijelim svijetom.

Kada su u pitanju osobe koje voli i do kojih joj je stalo, tada je njena briga golema i nema granica. I u onim situacijama u kojima nema mjesta brigi, Djevica će pronaći nešto i opet brinuti. Prilično je kritična prema drugim osobama, ali i prema samoj sebi. Uvijek misli da može više i bolje. Djevica je sama sebi najbolji motivator.

Stranice: 1 2