3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI VIŠE NEGO IKAD PRIJE tijekom Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 3. decembra

3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI VIŠE NEGO IKAD PRIJE tijekom Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 3. decembra

30 studenoga, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koja će imati sreće u ljubavi zaključit će da će stvari u njihovim odnosima dobro funkcionirati.

Već desetljećima koristimo izraz “zaljubljeni u sreću”, uvijek s pretpostavkom da to znači pronaći pravu i ostati s njom.

Zapravo, od najranije dobi imamo dojam da smo na neki način predodređeni da pronađemo svoj poseban broj jedan i da se ta osoba ne samo uspinje na vrh, nego je na svoj način savršena, upotpunjuje nas.

Tome nas uče – društvo, rodbina, TV.

Možda ‘sreća u ljubavi’ može biti više od spajanja dvoje ljudi. Možda sreća u ljubavi, koja je ogromna blagodat, može značiti i ljubav prema sebi, ili ljubav prema svima.

Ipak, nismo toliko zainteresirani za sva ta prosvijetljena stanja, zar ne? Želimo da naša verzija “sretne ljubavi” znači da ćemo pronaći svoj poseban broj jedan. Želimo prkositi ideji nesavršene ljubavi. Želimo sve.

Ovaj tranzit približno je toliko blizu da bude donositelj sreće u ljubavi, a ovaj će dar dobiti tri znaka Zodijaka.

To ne znači da nećemo svi biti donekle pogođeni ovim tranzitom, ali sreća je da su rijetki prozvani imenom.

3 zodijačka znaka koji će imati sreće u ljubavi:

DJEVICA

Odbacili ste svoje ideale; više ne želite savršenu ljubav i odustali ste od ideje ‘sreće’ – život zahtijeva rad, trud – stvari vam ne padaju same u krilo, sve dok to ne učinite. Život je na ovaj način pun čuda.

Jednu minutu sve to puštamo, a u sljedeću minutu – sve nam stiže. U vašem slučaju, tijekom ovog tranzita imat ćete sreće u ljubavi jer ne očekujete ništa. Jednostavno živite svoj život, želeći sve manje i manje cijelo vrijeme, što nesvjesno otvara vrata svemu – prema univerzalnom zakonu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što manje očekujete, više se možete iznenaditi, pa čak i oduševiti. Niste jama potreba bez dna, a zbog ljubavi prema sebi sposobni ste privući k sebi nekoga visokog kvaliteta – nekoga tko poštuje vas i vaš um. Sreća u ljubavi izgledat će kao osoba koja vas poštuje i ulazi u vaš svijet.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2