STIŽE IM 7 DANA SREĆE: OVA 3 znaka će uživati u SREĆI, LJUBAVI i NOVCU od 14. do 20. novembra

STIŽE IM 7 DANA SREĆE: OVA 3 znaka će uživati u SREĆI, LJUBAVI i NOVCU od 14. do 20. novembra

13 studenoga, 2022 0 By Admin

Tijekom tjedna od 14. do 19. novembra bit će nekoliko prilika za dijeljenje bogatstva dobrih vremena i sretnih stavova, budući da je ovaj tjedan do vrha opskrbljen sretnim i pozitivnim astralnim tranzitima.

Događa se mnogo s Venerom, a znate li što to znači? To znači ljubav, ljubav, ljubav, kako bi rekla Lady Gaga. A ovisno o drugim planetima i zviježđima koji su uključeni, čini se da je Venera dio pozitivnog utjecaja tjedna.

Venera u trigonu s Jupiterom je tranzit kojem se nikada ne rugamo jer okuplja toliko mnogo elemenata u našem životu koji u nama stvaraju osjećaje topline, zajedništva i prihvaćanja.

Pripremite se da tijekom ovog vremena budete otvorenog uma, jer će naša otvorenost biti mjera prema kojoj ćemo ili uživati ​​u našem tjednu ili ga odbaciti.

Venera prelazi u Strijelca sredinom tjedna i pridružuje se Mjesečevom kvadratu Veneri, čineći svaki naš pokret potencijalnim uspjehom. Pogotovo ako je ljubav mjesto gdje vozimo ovo vozilo. Imamo Mjesečevu četvrtinu u Lavu koja nam pomaže ojačati naše širokogrudno razmišljanje i Mjesec u Djevici kako bismo bili uravnoteženi i usredotočeni.

Merkur u Strijelcu pomaže pospremiti tjedan s osjećajem završetka; rekli smo ono što trebamo reći ovaj tjedan, i sada smo spremni povući ovaj pokret pozitivne energije čak i dalje, možda u sljedeći tjedan.

Od 14. novembra ova tri horoskopska znaka imat će sjajne tjedne horoskope:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan će vam se činiti kao da su sva svjetla zelena za vas. Između vaše sposobnosti da svoje ideje podijelite s određenim ljudima, načina na koji gutaju sve što imate za reći i toga koliko vam se čini lako vidjeti najbolje prilike ispred sebe, moglo bi se reći da je ovo izvrstan tjedan za vas.

Kao prvo, možete zaraditi novac tijekom ovog tjedna, što je dobro jer vam se sljedećih nekoliko tjedana možda neće pružiti ista prilika. To znači zgrabiti ono što sada možete i iskoristiti to najbolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što ćete dobiti tijekom ovog tjedna je ono od čega možete živjeti neko vrijeme, pa se pobrinite da vaše veze budu pozitivne i realne. Također ćete otkriti da se vaša prijateljstva ovog tjedna slažu; nema sumnje tko je čuvar u tvom životu kada su prijatelji u pitanju. Ostanite jaki i budite najbolji; ovo bi trebalo biti lako za tebe.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2