DJEVICA – Nitko nema dušu kao Djevica, nesebično će dati sve što može, pomoći i sve napraviti što je u njenoj moći, ALI ako ju UGRIZETE ZA SRCE, tada postaje OPASNA!

DJEVICA – Nitko nema dušu kao Djevica, nesebično će dati sve što može, pomoći i sve napraviti što je u njenoj moći, ALI ako ju UGRIZETE ZA SRCE, tada postaje OPASNA!

13 studenoga, 2022 0 By Admin

Vrlo društvena osoba koja voli komunikaciju sa ljudima, znatiželjna i uvijek spremna pomoći.

Realno procijenjivanje pojedinih životnih situacija znači da ova osoba neće nepromišljeno uletavati u razne avanture. Svakako će dobro razmisliti prije bitnih životnih odluka i to je čini stabilnom osobom na koju se uvijek može osloniti.

Takva osoba voli se naći u svakakvom društvu, ne izbjegava susrete i komunikaciju, ali zna dobro ocijeniti da li će ponoviti susret ili ne. To svakako zavisi od sugovornika, jer ove osobe ne vole biti iskorištavane, što je dobra stvar.

Pomoći će onima koji su iskreni prema njima, bez skrivenih namjera. Svaku skrivenu i lošu namjeru prema njima ove osobe će osjetiti i neće nastaviti druženje.

Iskrene namjere uvijek nude ali ih i očekuju od drugih. To je pošteno i tako se grade prijateljstva kojih ovim osobama ne nedostaje. Ne nedostaje im prijatelja upravo zbog takvog stava, sve mora biti čisto i transparentno i tada se može nastaviti odnos.

Značajna karakteristika je odanost. Ovaj znak je pravi primjer odane osobe.

Takvoj osobi se mnogo toga može reći u povjerenju jer nikada neće odati i izdati prijatelja o čemu god se radilo. Spremni su uključiti se u život i riješavanje problema svojih prijatelja i obitelji.

Dat će sve od sebe kako bi pomogli i pokrenuli stvari na bolje ukoliko je potrebno. Zato su prihvaćeni od strane osoba do kojih im je stalo jer se uvijek mogu pouzdati u njih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrlo su nadareni u poslovnom smislu. Nema toga što nisu u stanju učiniti i ostvariti. Rad je bitan faktor njihovog života i sa velikom ozbiljnošću prilaze svakom poslu. Bez obzira o kojem…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2