RIBE – ljubav joj je vrlo važna i zato želi imati pored sebe nekoga tko će ju ISKRENO i BEZUVJETNO VOLJETI!

RIBE – ljubav joj je vrlo važna i zato želi imati pored sebe nekoga tko će ju ISKRENO i BEZUVJETNO VOLJETI!

14 studenoga, 2022 0 By Admin

Ribina ljubav je duboka kao plavo more i nitko ali baš nitko ne zna i ne može voljeti tako jako kao što to može Riba. Ljubav joj je na prvom mjestu i zato svim srcem želi pronaći i imati nekoga tko će ju iskreno i bezuvjetno voljeti.

Riba nije osoba koju zanimaju prolazne avanture, nedorečene ljubavi ili vezu za “jednu noć”. Ona želi imati kraj sebe osobu na koju će se moći osloniti, kojoj će moći vjerovati, u kojoj će imati podršku i jednostavno, iako možda malo i pretjerano, osobu kojoj će ona biti centar svemira.

Ali ono što je najvažnije, ništa manje od toga ni ne daje. Ako želite upravo takvu ljubav, a vjerojatno želite, jer tko ne želi biti tako voljen, onda svoje srce i svoju ljubav poklonite jednoj Ribi. Iz vrlo jednostavnog razloga. Nitko, ali baš nitko vas tako neće moći i znati voljeti kao jedna Riba.

Riba je njezna, osjećajna, romantična i empatična. Rasplaču ju sitnice, ali ju upravo sitnice i razvesele najviše na svijetu. Skromna je i sreću pronalazi u malim stvarima. Ali ne i kada je o ljubavi riječ. U ljubavi želi sve. Želi svu ljubav svijeta, pažnju, brigu.. jednostavno želi se u svako doba dana ili noći osjećati voljeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo zato je Riba osoba kraj koje ćete se osjećati sretno, jer ona unosi sreću u svačiji život i općenito u svaki odnos; bio to ljubavni ili prijateljski odnos. Ona je osoba koja zrači pozitivnom energijom i koja jednostavno svoju pozitivu prenosi na druge. Riba je vrlo…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2