OVAN – nikada NE ZABORAVLJA TUĐU DOBROTU, ako mu samo jednom pomognete, PAMTIT ĆE TO ZAUVIJEK…

OVAN – nikada NE ZABORAVLJA TUĐU DOBROTU, ako mu samo jednom pomognete, PAMTIT ĆE TO ZAUVIJEK…

13 studenoga, 2022 0 By Admin

ZNA donijeti ISPRAVNU ODLUKU, jer točno zna KADA ĆE SLUŠATI svoje SRCE, a kada RAZUM i INTUICIJU!

Kako uskladiti želje iz srca i razumno razmišljanje?

Bez brige, ovaj znak to vrlo dobro zna i uspjeva se nositi sa tim vječnim pitanjem. Vrlo je teško kada srce nešto želi odlučiti da li je to ispravno u tome trenutku. Kada srce želi ništa ga ne može spriječiti u tome. Ljudi čine ludosti samo jer im srce tako kaže.

Poslije dolazi period kajanja, ali tada je već kasno. Kako razlučiti i slušati svoje srce ali i tražiti da razum prevlada ako srce želi nešto nerealno? Najbolji kompromis ova dva teška i dijametralno različita gledišta daju osobe rođene u ovom znaku. One točno znaju kada i kako, što i gdje učiniti da ne naprave štetu, a da budu jako zadovoljni.

Srce treba slušati jer nam ono govori ono što zaista želimo i čemu težimo.

Ponekad je to u suprotnosti sa zdravim razumom ali teško je odbiti želje svoga srca. Naše srce je odraz naše duše, sve ljepote ovoga svijeta koje zamislimo željeli bi i ostvariti. Ponekad je to nemoguće, ponekad i možda moguće ali uz značajne posljedice.

Razdvajanje ta dva pojma predstavlja velik problem većini ljudi. Ali ne i osobama rođenim u ovom znaku. Oni mogu realno razlučiti i odlučiti što će u određenom trenutku poslušati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da li će slušati želje svoga srca ili će trezveno razmisliti i bez obzira što ih srce vuče, odlučiti upravo suprotno. Teško im je u svakom slučaju, ali upravo zbog toga oni ne griješe. Ovan nema…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2