OVAN – nikada NE ZABORAVLJA TUĐU DOBROTU, ako mu samo jednom pomognete, PAMTIT ĆE TO ZAUVIJEK…

OVAN – nikada NE ZABORAVLJA TUĐU DOBROTU, ako mu samo jednom pomognete, PAMTIT ĆE TO ZAUVIJEK…

13 studenoga, 2022 0 By Admin

Ovan nema pogrešnih odluka, barem ne onih bitnih, ovan zna donijeti ispravnu odluku.

Bez obzira na njihove želje koje su često oprečne njihovim odlukama, oni su spremni staviti svoje želje na stranu i donijeti racionalnu, dakle ispravnu odluku. To ih čini ljudima koji realno sagledavaju situaciju oko sebe i služe se svojim mozgom da bi odlučili.

Fenomenalno raspoloženje zavlada kada dozvole srcu da odluči, kada vide da ono što žele mogu i ostvariti. Tada su najsretniji na svijetu i željeli bi svoju sreću podijeliti sa svim ljudima ovoga svijeta. Kada to nije moguće čekaju novu priliku, strpljivo čekaju šansu da obraduju svoje srce, da obraduju sebe.

Tako je i u ljubavi. Puno daju, puno se trude, uvijek traže način za obostrano zadovoljstvo.

Ali, sve je to uz kontrolu razuma, jer zdrav razum je njihova najbolja odlika. Zdrav razum i razumno razmišljanje donosi im veliku stabilnost u vezi. Rijetko kada će učiniti nešto nepromišljeno, iako je u ljubavi sve dozvoljeno, ali oni radije idu na sigurno nego da riskiraju. Rizik im je ograničen i vrlo rijedak. Riskiraju samo kada više nemaju drugih opcija.

Do tada igraju na sigurnu kartu što stvara osjećaj velike sigurnosti za partnera. Na to i ciljaju jer ne žele osjetiti gubitak ljubavi. To ih najviše boli pa zato dobro odmjeravaju svaki koraku ljubavnom životu.

To je dobro jer i partner shvaća koliko ga takva osoba voli i želi. Tako se stvaraju uspješne veze za cijeli život. Tako se stvara ljubav i poštovanje, tako nastaje vjernost. Na vjernost se svi zaklinju, ali vjernost je velika odlika ovog znaka i on će zauvijek ostati vjeran osobi koju voli.

Stranice: 1 2