LAV – HRABAR, ODVAŽAN, PONOSAN i DIREKTAN! Možete ga baciti na dno, ALI onda gledajte kako USTAJE JOŠ JAČI. Što ga NE UNIŠTI to ga OJAČA!

LAV – HRABAR, ODVAŽAN, PONOSAN i DIREKTAN! Možete ga baciti na dno, ALI onda gledajte kako USTAJE JOŠ JAČI. Što ga NE UNIŠTI to ga OJAČA!

2 studenoga, 2022 0 By Admin

LAV – nije osoba koja će se svađati sa nekim. To čini u krajnjoj nuždi i kada više nema drugog načina da izgladi stvari. Tada pokazuje svoju odlučnost i čvrstoću, jer ne dozvoljava nikome da ga vrijeđa, ponižava i napada bez razloga.

 

Odluke ovog znaka se ponekad čine kao ludost. Vrlo riskantne poslovne odluke ono su što pokreće ove osobe.

Smatraju da bez rizika nema ni uspjeha i to je donekle i točno. Ipak, nisu te odluke toliko lude kao što se isprva čini drugim ljudima. Te odluke su donešene uz puno promišljanja i odvagIvanja. Rizik uvijek postoji, ali sve je danas rizik. Samo hrabrost je ono što čini razliku između ovih osoba i drugih.

Hrabrost je glavni životni moto ovih osoba, jer ako nešto želiš trebaš to i pokušati.

Hrabrost da se nešto učini stavlja ove osobe među one uspješne, jer da bi se postigao uspjeh, treba se pokrenuti. Ali za to treba imati hrabrosti, a to ove osobe imaju. Svaki poslovni uspjeh doživljavaju i kao svoju osobnu pobjedu, kao bitku koju su dobili. Ako koju bitku i izgube, ne očajavaju, jer znaju da će biti još bitaka pred njima u kojima će pobijediti.

Takvo shvaćanje poslovnog dijela svog života jamči im puno više uspjeha nego neuspjeha pa prihvaćaju to kao svoj životni poziv. Te su osobe idealne za strateška planiranja u poslu jer vide ono što drugi ne vide. Vide krajnji cilj, a kojim putem će do njega doći nije im toliko bitno.

Bitno je da se dođe do cilja što kraćim putem i da sve završi uspješno. Tako im uspjeva puno toga što drugima ne uspjeva jer drugi se jednostavno ne usude tako raditi. Ove osobe nisu odlučile biti hrabre, one su takve rođene i tako i žive.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za ljubav su spremni dati sve. Sve za ljubav će učiniti jer kada se zaljube, spremni su učiniti baš sve da zadrže svoju ljubav pored sebe. Takvi su po…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2