FINANCIJE u NOVEMBRU: Za mnoge znakove ovo će biti uspješan mjesec, ali OVOM znaku dolazi VELIKO BOGATSTVO potpuno neočekivano!

FINANCIJE u NOVEMBRU: Za mnoge znakove ovo će biti uspješan mjesec, ali OVOM znaku dolazi VELIKO BOGATSTVO potpuno neočekivano!

1 studenoga, 2022 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec morate biti oprezni pri štednji i trošenju jer vaša ušteđevina možda neće biti tolika koliko ste namjeravali. Preporuča se nabaviti policu zdravstvenog osiguranja u slučaju neočekivanih medicinskih troškova. Možda ćete morati platiti pravne usluge za koje niste planirali. Budite oprezni prilikom velikih ulaganja na burzi. Ne donosite ishitrene porezne ili financijske odluke o ulaganju kada osnivate novu tvrtku. Kada radite velike prilagodbe plana, imajte na umu da može doći do financijskih gubitaka ili da očekivani financijski dobitak možda neće doći lako. Možete doživjeti iznenadnu svađu ili sukob ega sa svojim poslovnim partnerom, što će rezultirati financijskim gubitkom.

 

BIK

Što se tiče vaše financijske situacije, ovaj bi mjesec najvjerojatnije mogao biti hit. Iako biste mogli imati puno troškova na početku mjeseca, oni bi se s vremenom mogli smanjiti. Postoje velike šanse da bi vaš prihod mogao vrtoglavo porasti. To vam može pomoći da prevladate svoje financijske poteškoće i uspijete. Ovo je sjajan mjesec za one od vas koji su tražili načine kako diverzificirati svoj prihod, pa čak i zaraditi novac na druge načine. Trgovci bi trebali očekivati ​​značajne dobitke ovog mjeseca jer će im njihove strategije najvjerojatnije pomoći u prevladavanju ekonomskih poteškoća. Ovo bi mogao biti mjesec u kojem biste mogli uspostaviti novi izvor prihoda koji bi vam se isplatio u budućnosti.

 

BLIZANCI

Mjesečni horoskop za novac i financije pokazuje da bi taj mjesec mogao donijeti različite rezultate na ekonomskom planu. Možda će biti nekih poteškoća, ali ćete ih možda moći svladati s lakoćom. Uspjeh može potrajati dulje od očekivanog, ali se ne može poreći. Nastavite se truditi i možda ćete vidjeti pozitivne rezultate do kraja mjeseca. Moglo bi doći do manjeg porasta priljeva novca. Postoji velika vjerojatnost da ćete u ovom trenutku dobiti svoj dio posjeda predaka. Na ovaj način možete izgraditi ekonomsku snagu. Ovog mjeseca oni u državnoj službi ne moraju biti zabrinuti za svoje financije jer bi im mjesec mogao pružiti nekoliko opcija da zarade i uštede novac. Mogli bi biti dostupni novi izvori novca iz udaljenih mjesta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaša financijska situacija može biti loša zbog iznenadnog i neočekivanog porasta vaše mjesečne potrošnje. Ako ovaj mjesec idete na dugo putovanje, pripazite na svoje torbe; inače bi vaše stvari mogle biti ukradene. Većina također može koristiti svoj novac za renoviranje svojih domova. S druge strane, oni koji očekuju unapređenje na poslu mogu biti frustrirani ako se proces iz nekog razloga zaustavi.
Ako ste nekome posudili novac, možda ćete ga moći vratiti ovaj mjesec. Međutim, izgledi su i dalje slabi. Ako želite zadržati svoju financijsku situaciju pod kontrolom ovaj mjesec, morat ćete smanjiti potrošnju i pridržavati se pravilnog proračunskog plana. Ako ne možete uštedjeti dovoljno novca, razgovor sa supružnikom i starješinama obitelji i traženje njihovog savjeta mogli bi vam koristiti.

 

LAV

Na početku mjeseca financijski dobitak može vam pomoći da poboljšate svoju financijsku situaciju. Istovremeno, možda ćete moći povećati obiteljske odredbe; možete to učiniti slobodno. Također možete riješiti sve nedoumice, a vaše mudre odluke mogu vam omogućiti da uštedite više novca za budućnost. Sredinom ovog mjeseca zvijezde bi vam mogle biti naklonjene većinu dana. Sada možete iskoristiti prilike za povećanje svoje zarade i stvaranje bogatstva. Može postojati obilje planetarne pomoći koja će vam pomoći da ispunite svoje obveze, a istovremeno će ojačati vašu financijsku snagu. Neki optimistični financijski dobici mogli bi vam donijeti radost u drugom dijelu mjeseca. Ako želite kupiti nešto posebno za svoju obitelj, ovo bi moglo biti divno vrijeme da to učinite, ili bi moglo biti dobro vrijeme za ulaganje u zemlju ili imanje.

 

DJEVICA

Što se tiče financija, mjesec bi vam mogao biti vrlo redovit. Međutim, u drugoj polovici mjeseca izgledi za zaradu dramatično rastu. Međutim, kako biste držali svoje financije pod kontrolom, morat ćete pratiti svoje troškove. Ovog mjeseca neki od vas možda planiraju renovirati svoj dom. Ovo je fantastično vrijeme za ulaganje u dionice i udjele, sve dok vodite računa o tržišnim tendencijama koje se mijenjaju. Ovog mjeseca postoji šansa da ćete kupiti novu kuću ili vozilo. Ulaganja napravljena u prošlosti mogu se isplatiti u budućnosti. Vaš muž i roditelji mogu vam financijski pomoći. Kao rezultat toga, pobrinite se da ne škrtarite s protokom novca, unutar i izvan svoje mjesečne plaće. Možda se i vi osjećate isto jer ovo nije bio fantastičan mjesec za kreditiranje novac.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2