LAV – HRABAR, ODVAŽAN, PONOSAN i DIREKTAN! Možete ga baciti na dno, ALI onda gledajte kako USTAJE JOŠ JAČI. Što ga NE UNIŠTI to ga OJAČA!

LAV – HRABAR, ODVAŽAN, PONOSAN i DIREKTAN! Možete ga baciti na dno, ALI onda gledajte kako USTAJE JOŠ JAČI. Što ga NE UNIŠTI to ga OJAČA!

2 studenoga, 2022 0 By Admin

Takvi su po prirodi i to im je u genima. Ljubav za njih znači nešto veliko i ogromno. Kada pronađu svog partnera sa kojim namjeravaju provesti život, sve im polako poprima smisao. Dolaze do spoznaje zašto je čovjek zapravo rođen, rođen je da podijeli svoj život i svoju ljubav sa drugim ljudskim bićem.

Spoznaju tada pravu sreću, spoznaju da njihov život tek tada ima puni smisao. Puno pažnje i ljubavi daju partneru i čine sve kako bi njihov zajednički život bio što sretniji.

Takvu pažnju dijele i sa svojim prijateljima. Nemaju ih puno, imaju puno poznanika, ali prave prijatelje pomno biraju. Sretan je onaj tko je prijatelj sa ovim osobama.

Svojim prijateljima će pružiti sve što mogu, a od njih očekuju samo iskrenost i pravo prijateljstvo. Nisu baš osobe koje će se svađati sa nekim, to čine u krajnjoj nuždi, kada više nema drugog načina da izglade stvari.

Tada pokazuju svoju odlučnost i čvrstoču, jer ne dozvoljavaju nikome da ih vrijeđa i napada bez razloga. Imaju čvrst karakter i kada nešto odluče tako će i biti.

Takve odluke su trajne i gotovo ne postoji ništa što bi ih promijenilo. Čvrst karakter je dobra osobina jer pokazuje snagu i zrelost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nekima se to neće svidjeti, ali za takve oni ni ne mare. Bitno im je da su prijatelji i obitelj zadovoljni, a sve ostalo ga ne interesira previše. Hrabar, čvrst i ponosan, najbitnije stvari kojim se vodi ovaj znak kroz život.

Stranice: 1 2