VODOLIJA – LJUBAV U NOVEMBRU: Pustite ljubav u svoje srce i pripremite se za nove LJUBAVNE ČAROLIJE!

VODOLIJA – LJUBAV U NOVEMBRU: Pustite ljubav u svoje srce i pripremite se za nove LJUBAVNE ČAROLIJE!

30 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za one KOJI SU u ljubavnoj vezi:

Mjesec koji slijedi bit će prožet suprotnošću, dijelom romantike, dijelom trzavica i svađa. Nije to ništa neobično, ni za vašu vezu, ni općenito. Uvijek u životu dođu periodi koji su burni, koji se brzo izmjenjuju i unose nesigurnost.

Vi ste dovoljno dugo zajedno da prepoznate takav dio života i već se znate nositi s njim. Ipak, potrebno je biti oprezan jer i iz najmanje iskre može doći do požara. Vrijeme koje slijedi donosit će promjene, čas na bolje, čas na gore.

Vaš partner će imati razumijevanja za vas i vašu nervozu, pa pokušajte uzvratiti istom mjerom. Ne inzistirajte na sitnicama, pustite da stvari teku svojim tokom kako ne biste pogoršali situaciju. Ništa se drastično neće dogoditi niti će se išta bitno promijeniti u vašoj ljubavnoj vezi. Stanje koje je bit će prevladano zajedničkom voljom, a vi ćete to uspjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one KOJI NISU u ljubavnoj vezi:

Imat ćete vrlo povoljan mjesec za pronalaženje ljubavi, za ono što najviše želite. Budite svoji, ne glumite pred osobom koja vam se sviđa, to će biti najbolje za vas i najpoštenije prema toj osobi. Zvijezde će vam dati dovoljnu dozu hrabrosti da učinite i nešto što do sada niste. Najteže vam je prići nekoj osobi koja vam se sviđa. Sada ćete dobiti tu hrabrost i samo će od vas zavisiti hoćete li osvojiti srce te osobe ili ne.

Bidite samouvjereni, ali pokažite i uvažavanje prema toj osobi. Možda će upravo ta osoba biti ona prava za vas. To nećete saznati sko ne pokušate. Ne znate što vam život nosi, a ovoga puta mogao bi vam donijeti fantastične stvari. Ljubav koju toliko tražite možda je pred vama. Vi ste taj koji mora učiniti prvi korak i krenuti. Ne bojte se, zvijezde prate svaki vaš korak i one će vas voditi do istinske ljubavne sreće.