RIBE – LJUBAV U NOVEMBRU: Ovo je za vas mjesec velike ljubavne sreće, mjesec ispunjenja vaših najvećih želja!

RIBE – LJUBAV U NOVEMBRU: Ovo je za vas mjesec velike ljubavne sreće, mjesec ispunjenja vaših najvećih želja!

30 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za one KOJI SU u ljubavnoj vezi:

Za vaš ljubavni život ovo će biti vrlo uspješan mjesec, mjesec koji dugo nećete zaboraviti. Posebni osjećaji ljubavne sreće i zadovoljstva prevladat će vašim tijelom i bit će to nešto posebno. Takav osjećaj još niste imali, bit će to nešto novo za vas. Vaš partner će prepoznati da ste drugačiji, da toliko pažnje posvećujete vašoj ljubavi i to će biti vrlo emotivno. Nećete znati zašto se tako osjećate, to će doći samo od sebe.

Bit će to idealna prilika da odvedete partnera na neko romantično mjesto, možda neko kraće putovanje gdje ćete sami provesti čarobne trenutke. Svakako učinite nešto tako i osigurajte si doživljaj koji ćete prepričavati i nakon dugo godina. Ovo je vrijeme ljubavi za vas, vrijeme da svu svoju ljubav pokažete u punom sjaju, bez obzira na sve drugo. Ništa drugo neće vam biti važnije od ljubavne sreće koju dijelite sa svojim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one KOJI NISU u ljubavnoj vezi:

Možda imate prevelika očekivanja od događaja koji su se nedavno desili, od osobe koju ste upoznali. Možda i nije sve tako kako se činilo. Zvijezde vam poručuju da ne gajite prevelike nade u to da ćete ostvariti ljubavnu vezu sa tom osobom. Srce te osobe ne kuca za vas, ono je namijenjeno nekom drugom i tu ne možete puno promijeniti. Iako se ne čini tako, s vremenom ćete to shvatiti.

Možda je zato bolje za vas da se ne vežete previše i da ne očekujete previše. Najviše što možete dobiti je prolazna veza i to vas neće zadovoljiti. Okrenite novi list u svom životu i pronađite osobu koja će vas biti dostojna. Sve drugo nije dugoročno i može vam donijeti samo tugu i bol. Zato odustanite dok je vrijeme jer ćete najviše štete inače nanijeti samom sebi. To je savjet koji zvijezde žele da čujete.