JARAC – LJUBAV U NOVEMBRU: Velika odluka vas očekuje, odluka koja može promijeniti cijeli vaš život!

JARAC – LJUBAV U NOVEMBRU: Velika odluka vas očekuje, odluka koja može promijeniti cijeli vaš život!

30 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za one KOJI SU u vezi:

Vrijeme pred vama neće ispuniti sva vaša očekivanja od vašeg partnera, od ljubavnog života uopće. Neke vaše zamisli i ideje povezane sa ljubavnim životom, neće imati odjeka kod vašeg partnera, pa će vas to malo razočarati.

No, ne može uvijek biti po vašemu, morat ćete napraviti određene kompromise, a sve u cilju sretne ljubavne veze. Neće to biti ništa drastično, pa ne morate raditi dramu iz toga. Jednostavno uvažite i mišljenje svog ljubavnog partnera, pa će sve biti u redu.

Vaša dominacija neće dolaziti do izražaja, ako budete uvažavali želje vašeg partnera, pa će to dosta utjecati na vaš ego. Morat ćete shvatiti da je ljubav ono što veže dvoje ljudi, pa svatko ima pravo na svoje osjećaje i želje.

Čim prije to shvatite, bit će bolje za vas. Prijeđite ponekad preko svog ponosa, učinite određene ustupke prema partneru i sve će biti puno bolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one KOJI NISU  u ljubavnoj vezi:

Tokom mjeseca, jedna osoba će usmjeravati svu svoju pažnju prema vama i znat ćete da ta osoba gaji određene osjećaje za vas. Prepoznat ćete da se radi o ljubavi, jer to će se svakim postupkom te osobe vrlo jasno vidjeti.

Ta osoba vam nije nepoznata, ona je već duže prisutna u vašem životu, ali ne na ovakav način. To će vas zbuniti i tražit ćete odgovore, ponajprije od samog sebe. Pitat ćete se zašto ta osoba tek sada pokazuje zainteresiranost za vas, pitat ćete se mnogo toga.

Jedini način da saznate odgovore na sva pitanja je da pitate tu osobu. Koliko vam to god bilo neugodno i nelagodno, tako ćete saznati ono što vas zanima. Možda i vi osjetite nešto, možda se i vi zaljubite. Dakle, na vama će biti da odlučite što i kako dalje. Hoćete li se upuštati u ljubavnu vezu ili ćete i dalje biti sami, morat ćete sami odlučiti.