LJUBAVNI HOROSKOP 18. septembar: Za OVOG znaka istina je NAJBOLJE RIJEŠENJE, sve ako će time i SLOMITI SRCE!

LJUBAVNI HOROSKOP 18. septembar: Za OVOG znaka istina je NAJBOLJE RIJEŠENJE, sve ako će time i SLOMITI SRCE!

17 rujna, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Na vaš ponos uvijek se rado pozivate i rado se sa time hvalite. To je dobro, to vas čini boljim čovjekom, ali u ljubavnoj vezi potrebno je mnogo puta prijeći preko ponosa kako bi veza opstala. Dobro razmislite o tome i o onome što zaista želite u ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Teško mijenjate mišljenje i onu odluku koju donesete uvijek smatrate konačnom. Zapitajte se da li ste ovaj put donijeli ispravnu odluku i da li vaša ljubavna veza ulazi u krizu zbog toga. Ništa se spektakularno neće dogoditi ako ponekad priznate da ste pogriješili, a sve u očuvanju vaše ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Morate dati do znanja da je vama stalo do onoga što imate sa svojim partnerom. Nemojte se opustiti i prepustiti da vam život ide bez vaše kontrole. Recite partneru koliko vam je stalo i stvari će odmah biti puno bolje.

 

 

RAK

Vaš partner želi znati što se zapravo događa sa vama. Želi znati da li vam je još uvijek stalo do vaše ljubavne veze. Recite mu što mislite o tome, što god bilo, ali recite i prekinite taj zahladnjeli odnos između vas dvoje.

 

 

LAV

Ne krivite partnera za stvari za koje nije kriv. Već ste pomalo pretjerali u tome i vaš partner za to više nema strpljenja. Sve se rješava razgovorom, ali i poštenim odnosom jedno prema drugom. Recite pošteno što zapravo želite od partnera pa ćete vidjeti kako stvari stoje.

 

 

DJEVICA

Da li zaista još uvijek osjećate isto prema svom partneru ili su se osjećaji promijenili. Na to pitanje jedino vi možete dati odgovor koji partner želi od vas. Učinite to što prije i nastavite dalje, ali bolje nego do sada, ili…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2