3 glavna razloga zašto muškarci gube interes za djevojkom/ženom – i kako ga vratiti…

3 glavna razloga zašto muškarci gube interes za djevojkom/ženom – i kako ga vratiti…

16 rujna, 2022 0 By Admin

Povezivanje s tipom može biti jedan od najvećih osjećaja na svijetu. Onaj osjećaj kada ste vas dvoje toliko bliski da sati prolaze, a jedna tema razgovora prelazi u drugu. Kuneš se da možeš osjetiti kako se vrtlog kemije razvija, ta iskra se pali, i oboje nakratko gledate oči u teritorij stvarno mi se sviđaš.

Ali ono što može biti doista razorno je kada se muškarac povuče, udalji i izgubi interes. Bilo da se to dogodi s vremenom ili naizgled preko noći, ostavljajući vas u suzama i, vjerojatnije, češkajući se po glavi.

Kao trener odnosa, razgovaram s mnogim muškarcima (i ženama) koji postaju žrtve uobičajenih ponašanja koja uzrokuju propast njihovih veza.

Često, ako ste svjesni zašto muškarac gubi interes, možda ćete moći popraviti svoju vezu prije nego bude prekasno.

Evo tri glavna razloga zašto muškarci gube interes za vezu i kako ga vratiti:

1. Ne misli da vam može ugoditi.

Često muškarac gubi interes kada se žena koju voli previše žali, posebno na njega.

Mnoge se žene žale kao pokušaj komunikacije ili povezivanja. Ponekad se žale kako bi stekli osjećaj kontrole (često jer se osjećaju izvan kontrole u drugom području svog života).

Međutim, muškarcu se ova vrsta prigovaranja čini kao njegov osobni neuspjeh da vam ugodi ili vas usreći. A ako ništa što on radi nije dovoljno dobro za tebe, zašto onda pokušavati?

Muškarci gube interes kada se osjećaju poraženo i zarobljeni u situaciji bez pobjede.

Što učiniti u vezi s tim: način da to riješite je da se s prigovaranja prebacite na fokusiranje na ono što želite.

Nema apsolutno ništa loše u tome da govorite svoju istinu i izražavate svoje brige. Međutim, neke žene to čine na način da su usredotočene na problem, a ne na ono što zapravo žele.

Ovo je razlika između prehlade i neugodnog, “Ne diraj me na taj način!” i toplo i primamljivo, “Samo želim da me zagrliš blizu da mogu osjetiti tvoju toplinu.”

To je u biti razlika između toga da muškarcu kažete da ga uopće ne želite u blizini i ljubazno ga zamolite da s vama podijeli intimnu večer.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2