3 znaka koji će imati VELIKIH LJUBAVNIH PROBLEMA i LJUBAVNU KRIZU tijekom mjesečevog sekstila Urana od 20. Septembra.

3 znaka koji će imati VELIKIH LJUBAVNIH PROBLEMA i LJUBAVNU KRIZU tijekom mjesečevog sekstila Urana od 20. Septembra.

19 rujna, 2022 0 By Admin

Pogledajmo to ovako: ako već imamo poteškoća s ljubavnim životom, onda bismo trebali vidjeti koliko su stvari postale teške i trebamo li nastaviti s pokušajima da ih popravimo ili trebamo se dogovoriti s našim partnerom gdje je jedini zaključak da se raziđemo.

Iako to može odzvoniti užas u srcima onih koji jednostavno ne mogu podnijeti pomisao o prekidu, postoje i drugi parovi koji znaju da neizbježno dolazi.

Ovaj neizmjerno frustrirajući tranzit pokazuje nam sve ono što više ne možemo tolerirati kod osobe s kojom smo romantično vezani. Nismo željeli da bude ovako loše, a ipak, evo nas, gledamo kako vrijeme prolazi dok naš odnos iz dana u dan postaje sve gori i gori.

Najuočljiviji problem dolazi u obliku gnjida prema našim prijateljima dok nas oni zatvaraju. Da, taj stari problem; jedna osoba drugoj zamjera, a druga odbija sudjelovati u tom razgovoru. Stari se ugasio. A kada gašenje naiđe na zanovijetalo, mi sami imamo problem.

Podijelit ćemo našu vezu na dva dijela: tko čini uznemiravanje i tko može biti uznemiren. Kao da izigravamo neprijateljske tabore; sve što je vezu činilo dobrom je zaboravljeno ili gurnuto u stranu. Danas je dan kada sve što vidimo je ‘što nije u redu’ s osobom s kojom smo.

Tri horoskopska znaka čiji ljubavni život ima problema tijekom Mjesečevog sekstila Urana  od 20. septembra:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Planetarna energija tjera vas da budete malo otvoreniji nego što inače jeste. A ako to poprimi oblik grdnje osobe u koju ste zaljubljeni, onda je to nešto s čime će se on morati suočiti. Niste baš raspoloženi za opraštanje, a to znači da ste si dali punu vlast i ponašali se kako želite… U lošem ste raspoloženju gdje vam ništa ne polazi za rukom.

Bit ćete izbirljivi i osuđujući; želite testirati svoju vezu kako biste vidjeli ima li doista smisla ići dalje ili iz nje ne može izaći išta dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne volite osobu s kojom ste i čini se da ne možete pronaći ništa dobro u njoj. Nije vas briga je li to odraz vaših vlastitih neadekvatnosti. Zapravo, neće vam biti stalo  mnogo više za vrijeme ovog tranzita od izgovaranja riječi. Ako boli, onda će se vaš partner jednostavno morati nositi s tim.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2