Saznajte kojem zodijaku su ciganske karte namijenile NAJVEĆU SREĆU, NOVAC, LJUBAV i OSTVARENJE SVIH SNOVA!-

Saznajte kojem zodijaku su ciganske karte namijenile NAJVEĆU SREĆU, NOVAC, LJUBAV i OSTVARENJE SVIH SNOVA!-

14 kolovoza, 2022 0 By Admin

OVAN

Zadovoljstvo vašim poslom kvare vam tek poneke sitnice određenih ljudi. Pripazite da u narednom periodu te sitnice ne prerastu u problem koji će se ticati vašeg radnog mjesta. Ne dozvolite drugima da manipuliraju vama, sve konce trebate držati u svojim rukama. Na to bi se trebali fokusirati u narednom periodu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Vaše samopouzdanje će rasti sve više na poslovnom planu naredni period. Dobro radite i drugi to primjećuju, pogotovo oni koji trebaju. Zadovoljni ste sami sobom a to je najbitnije za vas i vaše zdravlje. Ljubav će također biti na jednom višem nivou nego inače, jer ste samouvjereni, stabilni i znate što želite. Bravo!

 

 

BLIZANCI

Uz znatne uspjehe što se tiče jednog dijela vašeg posla, očekuje vas i veće razočaranje na tom istom poslu. Zato, smirenost i staloženost će vas odvratiti od reakcija koje bi instiktivno napravili. Stres će vam utjecati na raspoloženje, pa ni ljubavni život neće biti na vrhuncu. Bar neko kraće vrijeme.

 

 

RAK

Jedan slučajni događaj na poslu, na koji niste nimalo utjecali, stvorio je od vas zvijezdu. Iskoristite to bez imalo srama i lažne skromnosti, jer se tako nešto više neće ponoviti. Osjećaj zadovoljstva na poslu donijet će vam čarobne trenutke sa partnerom koje ćete digo pamtiti. Sve najbolje vas očekuje u narednom periodu, pa uživajte onda u tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Malo trzavica na poslu moglo bi vam pokvariti raspoloženje u narednom periodu. Pokušajte se zapitati da li ste u svemu u pravu i da li ste možda vi uzrok nekih neslaganja sa radnim kolegama. Zdravlje vas služi dobro i u narednom periodu, moguće su manje glavobolje ali ništa ozbiljno. Pokušajte se malo više opustiti jer je stres ono što vam trenutno smeta. Vaš partner ima neke prohtjeve za koje vi trenutno nemate vremena. Pokušajte ga naći!

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2