EGIPATSKI HOROSKOP za DRUGU POLOVINU AUGUSTA za SVE znakove!

EGIPATSKI HOROSKOP za DRUGU POLOVINU AUGUSTA za SVE znakove!

12 kolovoza, 2022 0 By Admin

OVIM znacima će konačno krenuti u životu, a OVOG znaka će IZDATI osoba kojoj najviše vjeruje…

 

OVAN

Položaj planeta odgovara vašem znaku što znaći da će vam vrlo pogodovati period koji dolazi. Potrudite se da to iskoristite na najbolji mogući način, jer uz malo truda i volje bi jako velike promijene mogli unijeti u svoj život. Apsolutno će vam sve odgovarati i zato se ne bojte ni rizika ni novih odluka, jer bilo kakve promjene bi mogle uroditi plodom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Moramo vam reći da vaš znak do kraja mjeseca neće biti pod zaštitom zvijezda i da bi ovo moglo biti prilično stresno razdoblje za vas i to sve do kraja mjeseca. Velike su šanse da bi vam ljubavni život mogao zadati velike probleme, dok je ipak s poslovne strane tako nešto manje moguće, ali ne i isključeno.

 

 

BLIZANCI

Prva polovima mjeseca možda nije bila kako ste očekivali, ali zato nema dvojbe da će vam period do kraja mjeseca biti daleko bolji nego početak. Vaša životna situacija će se već vrlo uskoro promijeniti na bolje, jer vam slijede predivni ljubavni trenutci, kao i poslovna sreća.

 

 

RAK

Tokom druge polovine mjeseca ćete biti pod zaštitom planeta i zvijezda što bi za vas trebalo biti jedno vrlo povoljno razdoblje u kojemu ne bi trebali nailaziti na veće probleme i poteškoće. Dani će vam prolaziti u vidno boljem raspoloženju i trenutcima sreće. Razloga za radost ćete imati, kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom. Ljubav bi vrlo lako mogla donijeti veliko i lijepo iznenađenje.

 

 

LAV

Druga polovima mjeseca će vam pogodovati najviše na poslovnom planu, jer bi vrlo lako mogli dovršiti poslovne planove ili ciljeve na kojima dugo radite, ali do sada bezuspješno. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli imati zanimljiv susret, jer će u drugoj polovini mjeseca biti aktivniji, a samim time i društveni život će biti bogatiji. Onima u vezi, ljubavna situacija ostat će nepromijenjena u odnosu na prvu polovinu mjeseca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Čekanje se isplatilo, jer je došao red i na vašu sreću. Druga polovina mjeseca će vam vrlo pogodovati, jer ćete biti pod zaštitom zvijezda, a sreća zvijezda će vas pratiti na svakom koraku. Sve što vam se sada čini nemoguće i nedostižno, postat će vam moguće i dostižno. Uz malo truda, mogli biste jako puno toga postići i promijeniti. Iskoristite nadolazeće dane.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2