Jedan znak će konačno moći reći da je PRONAŠAO LJUBAV i SREĆU u LJUBAVI!-/

Jedan znak će konačno moći reći da je PRONAŠAO LJUBAV i SREĆU u LJUBAVI!-/

14 kolovoza, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Krajem sedmice slijedi vam razočaranje u vama blisku osobu. To će vas oneraspoložiti i nećete znati kako dalje postupati prema toj osobi. Bit će potrebno puno razgovora kako biste riješili neugodnu situaciju, a možda i nije sve tako crno kako se čini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možete očekivati jednu jako dobru promjenu po pitanju ljubavnog života do kraja sedmice. Puno stvari će se dogoditi, a sve će ići vama u prilog. Budite pametni i iskoristite ponuđeno jer teško da ćete ponovo dobiti takvu priliku.

 

 

BLIZANCI

Bit će potrebno da više pažnje posvetite partneru narednih dana jer vašem partneru je upravo to sada potrebno. Ne oklijevajte nego pokažite koliko je velika vaša ljubav. Doći ćete u situaciju kada će i vama biti potrebna veća pažnja, a dobit ćete ju jedino od svog partnera.

 

 

RAK

Puno burnih dešavanja proteklih dana na vama su ostavila trag. Bit će vam potreban odmor od svega pa iskoristite dane do kraja sedmice da se opustite. Snaga će vam biti potrebna i dalje pa je najbolje za vas da uzmete odmor od nekoliko dana.

 

 

LAV

Nemojte bježati od prilike koju ćete dobiti do kraja sedmice. Iako vam se na prvu neće tako činiti, mogli biste ponovo pronaći ljubav. Dozvolite ljubavi da uđe u vaš život, dajte priliku onome tko pokaže interes, a vrijeme će pokazati da li je to prava osoba za vas.

 

 

DJEVICA

Iako očekujete čudo, vama ovi dani pred vama neće donijeti ono što očekujete. Možda je potrebno da prođe još neko vrijeme, nemojte siliti i biti prenagli, sve će jednom doći na svoje mjest, možda i brže nego što mislite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2