Jedan znak će konačno moći reći da je PRONAŠAO LJUBAV i SREĆU u LJUBAVI!-/

Jedan znak će konačno moći reći da je PRONAŠAO LJUBAV i SREĆU u LJUBAVI!-/

14 kolovoza, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Dugo vremena provodite u kolotečini i izgubili ste interes za sve. Vaš partner to vidi i učinit će nešto do kraja sedmice što će vam vratiti sjaj u očima. Bit ćete oduševljenoi partnerovom idejom i dobit ćete volju da uljepšate svoj život.

 

 

ŠKORPIJA

Zapostavili ste privatni život zbog posla i svjesni ste toga. Do kraja sedmice dobit ćete priliku da sve to promijenite. Iskoristite tu priliku i vidjet ćete kako će radost i sreća ponovo ući u vaš ljubavni život.

 

 

STRIJELAC

Vikend ćete provesti u romantičnom raspoloženju, ali dani prije toga bit će nešto burniji. Predstoji vam svađa sa partnerom koju ćete vi inicirati i nečete biti u pravu. Srećom, do zadnjih dana sedmice uspjet ćete se pomiriti i provesti prekrasan vikend zajedno.

 

 

JARAC

Istina je oduvijek bila vaše najjače oružje. Neka tako bude i ovaj puta jer dolazi vrijeme za istinu, kako god poslije toga bilo. Na sreću, vaš partner vas dobro poznaje pa će i preko nekih neugodnih stvari prijeći zbog ljubavi prema vama.

 

 

VODOLIJA

Krajem sedmice doći ćete u situaciju kada ćete zbog vaše želje da pomognete ispasti naivni. Usredotočite se na vašu ljubav, a tuđe ostavite drugima. Ne miješajte se u situacije u kojima samo vi možete ispasti najgori. Imajte to na umu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ako zaista želite ostvariti ono što ste naumili, morat ćete pokazati više samopouzdanja. Ta osoba vam se sviđa, ali ne znate kako joj prići. Što god da učinite ne možete pogriješiti i izgubiti nešto što nemate, možete samo dobiti. Bitno je samo da učinite nešto.

Stranice: 1 2