LJUBAV od 15. do 31. Augusta: OVI znakovi jako DUGO ČEKAJU NA LJUBAV – došlo je vrijeme da VOLE i BUDU VOLJENI!

LJUBAV od 15. do 31. Augusta: OVI znakovi jako DUGO ČEKAJU NA LJUBAV – došlo je vrijeme da VOLE i BUDU VOLJENI!

12 kolovoza, 2022 0 By Admin

OVAN

Do kraja mjeseca bi moglo biti prilično romantično. Ako idete na spoj, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivni osjećaji. Zapravo, možda ćete čak steći dojam da ste već nekako poznavali tu osobu, jer se čini da se oboje dobro slažete. Ovaj odnos ćete smatrati vrlo korisnim ako možete držati korak s njim.

 

BIK

Ako imate dojam da netko neće prihvatiti ne kao odgovor, možda ćete morati posegnuti za drugom metodom. Ako vas čekaju drugi potencijalni ljubavni interesi, možda će vam pomoći da izađete s nekima od njih i tako natjerate dotičnu osobu da shvati da trenutno jednostavno niste dostupni. Svakako vrijedi probati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Društvena okupljanja bi mogla biti ugodno intenzivna. Opušteni razgovor s nekim o nečemu trivijalnom mogao bi postati prilično dubok. Osjećate da između vas postoji više nego što se na prvi pogled čini, a vjerojatno postoji! Iako nećete žuriti u ništa prebrzo, odnos koji se razvija postupno bio bi savršen. Moći ćete dobro komunicirati, što je od vitalnog značaja.

 

 

RAK

Odnosi bi mogli biti intenzivni. Ako ste odgađali razgovor sa svojim partnerom, možda je pravo vrijeme da to dogovorite već ovih dana. Stvari se moraju promijeniti, a zabijanje glave u pijesak neće pomoći. Iskreni razgovor o tome kako se osjećate mogao bi promijeniti stvari brže nego što mislite. Nastavi! Budi hrabar!

 

 

LAV

Planetarni sastav dovodi do vrhunca situacije u kojoj vi i vaš ljubavni interes morate odlučiti kuda idete zajedno. Vaš problem je u tome što ste skloni poniranju u svoje emocije više nego što ste prisutni u vezi. Znate kako bi trebalo biti, ali se možda nećete moći pomiriti s tim kako je. Oslobodite se zabluda i budite stvarni.

 

DJEVICA

Radije biste trčali milijun milja nego se morali nositi s romantičnom situacijom s kojom se suočavate. Planetarni sastav vas tjera da pogledate nešto što niste htjeli priznati. To zapravo i nije tako loše, samo se bojiš da se s tim uhvatiš u koštac. Samo naprijed s povjerenjem i sve će se na kraju riješiti samo od sebe.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2