LJUBAV od 15. do 31. Augusta: OVI znakovi jako DUGO ČEKAJU NA LJUBAV – došlo je vrijeme da VOLE i BUDU VOLJENI!

LJUBAV od 15. do 31. Augusta: OVI znakovi jako DUGO ČEKAJU NA LJUBAV – došlo je vrijeme da VOLE i BUDU VOLJENI!

12 kolovoza, 2022 0 By Admin

VAGA

Planetarni sastav može učiniti neku vrstu sukoba između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg) neizbježnim. Ako ste bili usredotočeni na druge stvari, i morali ste svoju vezu neko vrijeme staviti na stranu, onda ćete je sigurno morati podići. Ali umjesto da ovo bude potencijalna katastrofa, to će vas oboje dovesti do dubljeg međusobnog razumijevanja.

 

ŠKORPIJA

Od toga se ne može pobjeći. Morat ćete priznati da možete osjetiti ta zelenooka čudovišta ljubomore koja vas tjeraju da odlučite da se više nikada ne zaljubite. Međutim, to dokazuje da ste ipak stvarno toplokrvni i da možete trpjeti bolove strasti koliko i većina nas ljudi. Opet ćete se vratiti u normalu.

 

STRIJELAC

Planetarni sastav vas dovodi do faze u kojoj znate da više ne možete skrivati ​​svoje osjećaje. Ako nešto ne kažete, ne možete se smatrati odgovornim za ono što se dalje može dogoditi. Svakako razgovarajte s dotičnom osobom i objasnite joj što se događa u vama, ali nemojte pretjerati. Pokušajte i budite razumni ako je to uopće moguće.

 

JARAC

Odnosi će možda morati proći kroz promjenu. Ako su stvari među vama nedavno dosegle kritičnu točku, onda ćete morati nešto poduzeti po tom pitanju. Ako pokušate održati partnerstvo kakvo je bilo u prošlosti, ono bi moglo još više krenuti nizbrdo. Vrijeme je da prihvatite novi i iskreniji način odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Partnera je možda teško razumjeti. Ako imate delikatnu temu o kojoj treba razgovarati, a niste sasvim sigurni kako to učiniti, možda je bolje da je ne pokušavate odmah. Možda ćete dobiti vrlo intenzivnu reakciju, ili uopće nijednu. Vjerojatno je dobro da se u međuvremenu usredotočite na druge stvari.

 

RIBE

Situacija na poslu može vas iznenaditi. Ako ste se pitali zašto se čini da se netko ponašao pomalo čudno u vašoj prisutnosti, možda ćete morati saznati. Moglo bi vas iznenaditi iznenadno otkriće da su prema vama gajili romantične osjećaje, koje je sada postalo nemoguće sakriti.

Stranice: 1 2