STRIJELAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Pred vama je mjesec prepun DIVNIH IZNENAĐENJA i USPJEHA, a evo i kakvih…

STRIJELAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Pred vama je mjesec prepun DIVNIH IZNENAĐENJA i USPJEHA, a evo i kakvih…

26 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Rođeni u ovom znaku će imati dobar mjesec. To može donijeti neka putovanja na poslu i neko nakupljanje bogatstva neočekivano. Odnos s članovima obitelji bit će dobar. Imat ćete sreće u vezi s obitelji i financijskim pitanjima, ali novac će za njih kasniti. U vašoj obitelji može se dogoditi neki nesporazum sa tazbinom, pa nemojte reći grube riječi članovima obitelji. Borba se može brzo riješiti pomoću komunikacijskih vještina. Novčani tok sada može biti dobar. Potrebno je pratiti zdravlje, a studenti mogu dobro proći svoj studij pod uvjetom da ne dopuštaju da im misli lutaju.

 

LJUBAV

Ljubav vam ovog mjeseca može doći prirodno i duhovno. Planeti vas također čine vrlo strastvenima i odgovornima, osobina koja će se svidjeti vašem ljubavniku ili supružniku u vama. Osjećat ćete se jako voljeno i romantično i prenijet ćete svoje osjećaje ljubavniku / supružniku. Planeti žele da pronađete nekoga tko je iskren u vezama. Ovaj mjesec može biti dobar za vaš ljubavni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

FINANCIJE

Ovaj mjesec obećava dobar priljev novca iz vaših vlastitih napora kao i vaših roditelja. Imat ćete potpunu kontrolu nad financijama.  Vi i vaš supružnik možete odlučiti ulagati u kupnju kuće ili automobila. Budući da su planeti povoljno smješteni, ovo može biti dobar mjesec za vas, ali suzdržite se od rasprava sa svojim tazbama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2