JARAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Unatoč manjim problemima, bit će ovo mjesec USPJEHA i SREĆE i evo čega još!

JARAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Unatoč manjim problemima, bit će ovo mjesec USPJEHA i SREĆE i evo čega još!

26 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Ovaj mjesec će biti dobar unatoč nekim manjim zastojima. Istaknut ćete se u svojoj obitelji ili ljubavnom životu. Bit ćete vrlo strastveni, a ako energiju planeta iskoristite na dobar način, možete uspjeti. Na poslu mogu biti sitni problemi, rivalstvo ili nadmetanje s kolegama zbog položaja planeta.

Ali lako možete prevladati prepreke zbog napornog rada, intelekta, kreativnosti, svestranosti i vjere. Uspjet ćete sve dok budete održavali smirenost. Morate se pobrinuti za svoje zdravlje ovog mjeseca jer će stres na poslu biti veći. Vašem će zdravlju možda trebati više pažnje nego inače, a također morate s financijama postupati s odgovarajućom pažnjom jer može doći do naglih troškova. Studenti se moraju usredotočiti na svoje studije kako bi ispite položili u bojama.

 

LJUBAV

Ljubav ovaj mjesec može biti izazovna i sigurno će unijeti zbunjenost i nesporazume s vašim partnerom, kao i s rodbinom. Samo uzajamna ljubav i razumijevanje mogu vas provesti kroz ovu tešku životnu fazu. Morate naučiti prihvaćati izazove u bilo kojoj vezi i prilagoditi se njima.Teške riječi i govor mogu uznemiriti vašeg partnera, zato budite oprezni sa riječima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

FINANCIJE

Ovaj mjesec mogu biti prisutni financijski pritisci, a mogu doći i iznenadni neočekivani troškovi. Ovo vas može stresirati. Morate otplatiti dugove, a neki financijski problemi mogu se pojaviti i unutar vaše obitelji, primjerice zbog tašte. Možda se osjećate pod stresom jer nemate stalan izvor prihoda. Novčani tijek za vas može biti prosječan ovog mjeseca, ali ovaj ćete mjesec biti sigurni i nećete morati ni od koga posuđivati. Pokušajte uštedjeti novac i pametno trošiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2