RAK – HOROSKOP ZA AUGUST! Možda će ljubav donijeti probleme, ali zato će druge stvari biti BOLJE NEGO OČEKUJETE, a evo i kako…

RAK – HOROSKOP ZA AUGUST! Možda će ljubav donijeti probleme, ali zato će druge stvari biti BOLJE NEGO OČEKUJETE, a evo i kako…

25 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Rođeni u ovom znaku će imati mješovit mjesec i morat će biti oprezni u kontroli svog ega. Ovog mjeseca mogu zaraditi i mogu se osjećati zdravije i opuštenije. No, njihov odnos s ocem kod kuće i šefom na poslu može patiti ovaj mjesec. Možda ćete imati problema sa supružnikom i rodbinom, a možda ćete se i posvađati kod kuće, ali  problem možete brzo riješiti uz pomoć obitelji i prijatelja. Vaše financije mogu biti dobre. Planeti vas mogu zainteresirati za okultne i duhovne prakse. Planeti će također zaštititi vašu reputaciju na poslu i pomoći u zaštiti vašeg poslovanja, ali u vašem bračnom životu mogu biti problemi, što može rezultirati nekim zdravstvenim problemima povezanim sa stresom. Možda ćete se osjećati izolirano, a studenti će se osjećati depresivno zbog svojih performansi. Ako mogu meditirati, mogu se bolje usredotočiti na svoje studije.

 

LJUBAV

Planeti će vas učiniti slatkog jezika, a supružnik ili ljubavnik impresionirani će biti s vama. Možete se prepustiti luksuzu i udobnosti. Ovaj mjesec se u vašim vezama ne vide nikakvi problemi, osim onog s rodbinom. Ovog mjeseca svoje odnose možete poboljšati kroz udobnost i užitke koje ćete tražiti za sebe i svoje najmilije. To može uključivati ​​kupnju poklona za supružnika ili ljubavnika. Provedite neko vrijeme s partnerom da bi to uspjelo i poboljšali vaš odnos. Suzdržite se svake nepotrebne rasprave.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

FINANCIJE

Financije vam mogu donijeti pomiješane rezultate ovog mjeseca. Neke neočekivane stvari mogu vam se dogoditi financijski. Možete dobiti i unapređenje. Troškovi kuće mogu se sada povećati, ali ovaj ćete mjesec upotrijebiti za uživanje u luksuznom načinu života. Osjećat ćete se sretnim zbog stanja na banci, ali želite postati bogatiji i bolji u upravljanju svojim financijama u životu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2