JARAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Unatoč manjim problemima, bit će ovo mjesec USPJEHA i SREĆE i evo čega još!

JARAC – HOROSKOP ZA AUGUST! Unatoč manjim problemima, bit će ovo mjesec USPJEHA i SREĆE i evo čega još!

26 srpnja, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Mjesec vam može profesionalno dati miješane vijesti, a može biti i kašnjenja i prepreka, zato budite mirni i strpljivi. Također, izbjegavajte bilo kakvu pogrešnu komunikaciju s kolegama. Na poslu može biti konkurencije, a netko možda smišlja zavjeru, oko čega morate biti oprezni. Planeti vas mogu natjerati na osvajanje protivnika na poslu; vašu će otvorenost cijeniti vaše starije osoblje.

 

POSAO

Položaji planeta sugeriraju da partnerski posao može biti dobar za vas ovog mjeseca, ali mogu se dogoditi neke neočekivane pogrešne komunikacije s poslovnim partnerima. Samo ako se služite pozitivnim govorom, ovog mjeseca možete postići dobar poslovni rast. Možda ćete upoznati neke potencijalne poslovne partnere i s njima razgovarati. Zbog svoje ljutnje i tvrdoglavosti možda ćete prema njima izgledati donekle negativno, pa budite oprezni i ne sklapajte rizične dogovore ovog mjeseca. Pokušajte ne ulagati u neke nove projekte.

 

 

PROFESIONALCI

Vaši će stariji na poslu cijeniti vaše istraživačke vještine i pohvaliti vas ovaj mjesec, ali na poslu može biti konkurencije. Možda ćete se osjećati dobro prepoznato, ali povišenje plaće može potrajati. Možda ćete se osjećati razočarano zbog kašnjenja. Orijentirani ste na istraživanja i pametni. Volite sve istražiti prije nego što se posvetite bilo kojem zadatku. To će vam pomoći u rastu u karijeri.

 

ZDRAVLJE

Vaše se zdravlje ovog mjeseca može mijenjati, a stres na poslu može uzrokovati umjerenu do jaku glavobolju, ali vi ste zaštićeni, a to znači da vam neće trebati liječnička pomoć. Puno stresa može uzrokovati neke zdravstvene probleme. Pokušajte vježbati i meditirati. Jedite zdravo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će imati pristojan mjesec, ali moraju se potruditi dvaput kako bi ostvarili pristup željenim tečajevima i očistili sve natjecateljske ispite. Oni mogu razviti nove ambicije i snove i možda će pronaći način da ih ispune. Ali ponekad mogu osjetiti nedostatak samopouzdanja. Podržavat će ih obitelj, učitelji i prijatelji.

Stranice: 1 2