VLADAVINA LAVA POČELA JE 23. JULA- Horoskop otkriva detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE

VLADAVINA LAVA POČELA JE 23. JULA- Horoskop otkriva detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE

22 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VLADAVINA LAVA POČELA JE 23. JULA: Horoskop otkriva detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za svaki znak – saznajte TKO će se  NAJVIŠE RADOVATI…

 

OVAN

Vi i vaš partner zajedno možete ostvariti sve. Oboje to počinjete shvaćati i tu počinje prava snaga vaše ljubavi. Dobro je da ste shvatili što želite i da se tako i ponašate. Vama nikakvi problemi u budućnosti neće donijeti veću štetu, jer će vaša ljubav sve to izdržati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sretno vrijeme dolazi za vas i vašeg partnera. Do sada baš i nije sve išlo kako ste se nadali ali dolazi vrijeme kada ćese sve to promijeniti na bolje. Sada dolazi vrijeme za vas i vašu ljubav. Iskoristite to kako bi što je više moguće učvrstili vašu vezu.

 

 

BLIZANCI

Dosta problema koji vam slijede spustit će vam raspoloženje i nećete se osjećati ugodno. Ipak, taj loš period neće dugo potrajati, ali morate biti spremni na to. Ne donosite nikakve bitne odluke ako ne morate i sve će se vrlo brzo vratiti na staro.

 

 

RAK

Sreća u ljubavi bit će vam itekako potrebna u narednom periodu. Neka dešavanja poremetit će mnogo toga u vašem životu, pa tako i vaš ljubavni život. Ipak, zvijezde kažu da će vas ljubavna sreća pratiti i spriječiti događanja koja bi vas povrijedila.

 

 

LAV

Sretna vijest je da ćete se zaljubiti u jednu osobu sa kojom provodite dosta vremena na poslu. Loša vijest je kako će to prihvatiti vaš sadašnji partner. Ne možete imati oboje, to vam je jasno, vrijeme je za odluku u kojoj će sigurno bar jedna osoba biti povrijeđena.

 

 

DJEVICA

Osoba do koje vam je stalo već neko vrijeme odlazi u tuđi zagrljaj. Nećete uspjeti zadržati tu osobu pored sebe jer će netko treći uletjeti i pokvariti vam račune. Koliko je ta osoba vrijedna za vas, to samo vi znate. Ako smatrate da se vrijedi boriti za tu osobu, tada se borite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2