OVAJ znaka sada PATI ZBOG LJUBAVI, ali do kraja JULA će BLISTATI od SREĆE!

OVAJ znaka sada PATI ZBOG LJUBAVI, ali do kraja JULA će BLISTATI od SREĆE!

22 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Možda će vam trebati smisao za humor da vas provede kroz događaje narednih dana, barem što se tiče vašeg ljubavnog života. Planetarna energija dana skreće vam pažnju na određene probleme, na koje smatrate da ste dužni ukazati svojim najbližima. Možda ćete osjećati da im činite veliku uslugu, dok će se oni vjerojatno osjećati uznemireno. Možda bi bilo najbolje odustati.

 

 

BIK

Planetarna energija vas može navesti da se zapitate o cijelom pojmu ljubavi i ljubavnih afera. Ponekad vam se čini lakšim samo odigrati cijelu vezu u svojim mislima nego morati zapravo proživjeti stvarnost svega toga. Ali nemojte dopustiti da vam događaji narednih dana trajno požute pogled. Stvari će se uskoro popraviti i pitat ćete se zašto ste uopće sumnjali u voljenu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Nebeska konfiguracija znači da vaše riječi imaju dodatnu snagu, pa neka se svaki slog računa kako samo vi znate. Također vam mogu reći nekoliko tajni, što vam daje dodatne moći ucjenjivanja – uvijek korisne – jer nikad ne znate kada bi vam mogle zatrebati. Ali najviše od svega, moći ćete dočarati koliko vam je stalo do onoga koga volite. Ako se usudiš, naravno!

 

 

RAK

Jedan od problema koji ljubavni interesi uključeni u odnos s vama imaju je taj što nakon određenog vremena vaša početna želja da im pružite korisne dijelove filozofskog ili metafizičkog znanja počinje degenerirati u ono što se može opisati samo kao kontinuirano predavanje, čak i mučno prigovaranje. Nebeska konfiguracija znači da ako želite zadržati svog sadašnjeg partnera, morate naučiti razgovarati umjesto da izgovarate monologe!

 

 

LAV

Nebeska konfiguracija potiče vas da progovorite, umjesto da samo pretpostavljate o određenoj situaciji. Ako ste razmišljali o aspektima ponašanja vašeg partnera (sadašnje ili buduće), ali do sada niste ništa rekli, sada je vrijeme da zatražite objašnjenje. Najvjerojatnije ćete saznati da nema razloga za brigu, ali morate početi razgovarati.

 

 

DJEVICA

Duboki razgovori za vas imaju određenu privlačnost, ali samo ako ne uključuju rasprave o bilo kakvim neugodnim aspektima vašeg vlastitog ponašanja. Nebeska konfiguracija potiče vas da budete duboki, posebno u vezi s vezom koja vam se čini prilično fascinantnom. Ako želite zadržati stvari ovako, morat ćete iskašljati robu i uozbiljiti se!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2