Danas počinje VLADAVINA LAVA i traje do 22. 08. – ASTRO PROGNOZE za NAREDNIH MJESEC DANA za SVE znakove! Evo kakve vam promjene zvijezde donose!

Danas počinje VLADAVINA LAVA i traje do 22. 08. – ASTRO PROGNOZE za NAREDNIH MJESEC DANA za SVE znakove! Evo kakve vam promjene zvijezde donose!

22 srpnja, 2022 0 By Admin

Horoskop otkriva kako će vladavina LAVA utjecati na vaš znak i kakve će promjene donijeti…

OVAN

POSAO

Vaš posao je već neko vrijeme prava borba za opstanak i rezultate. No tome sada dolazi kraj. Učvrstit ćete svoju radnu poziciju i postići dobre rezultate. Ovo vrijeme također pogoduje za neka nova radna mjesta. Ukoliko vam se pruži prilika, usporedite pa odlučite gdje imate bolje privilegije.

 

LJUBAV

Ne pokušavajte voljenoj osobi nametati svoje mišljenje i tražiti da postupa u skladu sa vašim željama. Ništa time nećete postići, barem ne dugoročno. Radije se fokusirajte da prihvatite vaše različitosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

POSAO

Loša poslovna komunikacija odvlačit će vam pažnju i koncentraciju za obavljanjem posla. Također ćete biti izloženi stresu, kao što će biti i pad motivacije. Ignorirajte takve situacije oko sebe i fokusirajte se na poslovne obaveze

 

LJUBAV

Ljubav će vam pogodovati i ispunjavati. Sve će se nekako vrtiti oko vas i najčešće ćete biti u centru pažnje partnera. Ljubavni život neće donositi tenzije i napetost.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Poslovni život će biti naporan zbog prevelikog obujma posla. Od vas će se tražiti da po potrebi ostanete i prekovremeno. Budite sigurni da će se sav vaš rad i trud isplatiti. Možda ne za vrijeme ove vladavine, ali u budućnosti hoće.

 

LJUBAV

Moguće je da ćete saznati neke istine ili recimo bolje tajne, koje do sada niste znali. Ne preuveličavajte situaciju, nego pokušajte objektivno sagledati stvari iz drugog kuta. To bi moglo stvoriti napetu situaciju između vas i partnera, no razgovorom ćete sve riješiti.

 

 

RAK

POSAO

Poslovna sredina donosi razočaranje, jer će osoba za koju ste bili spremni na sve, vas iznevjeriti i pogaziti u svrhu svoje koristi. Čuvajte se obmana, laži i prevara, jer najviše je toga oko vas.

 

LJUBAV

Ljubavni odnosi bi mogli biti napeti. Znate vrlo dobro što i kako hoćete, ali vaš partner neće ispuniti vaša očekivanja. Neće tolika greška biti u partneru, nego su vaša očekivanja prevelika. Posebno za one situacije u kojima bi vaš partner trebao znati kako postupiti bez da ste mu prethodno rekli kako.

LAV

POSAO

Početak same vladavine donijet će manje poslovne neuspjehe zbog koji ćete se naporno morati potruditi da ispravite situaciju i vratite kako je bila. No krajem ove vladavine postići ćete veliki poslovni uspjeh koji će vam u budućnosti itekako pomoći.

LJUBAV

Ukoliko niste u vezi, ovo je idealno vrijeme za sklapanje novih prijateljstava,a u konačnici i ljubavnih veza. Ukoliko ste u vezi, vrijeme će pogodovati za riješavanje eventualnih problema ako ih imate i učvršćivanje veze.

 

 

DJEVICA

POSAO

Poslovna situacija neće biti laka, ali s pomoću vašeg optimizna ćete se ipak uspješno izboriti sa nastalim problemima. Pripazite sa potrošnjom novca ili sa investiranjem, jer ovo vrijeme ne pogoduje za investiranje.

 

LJUBAV

Tokom ovog period neke stvari će isplivati na površinu. Dugo vremena se pravite da ne primjećujete i da vam ne smetaju. Vi cijenite djela, a ne prazne priče, a tako ćete se postaviti i prema partneru i tražiti da svoje riječi sprovede kroz djela.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2