LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jul: OVAJ znak mora RAZMISLITI o tome što zapravo ŽELI i što mu je POTREBNO i to HITNO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Jul: OVAJ znak mora RAZMISLITI o tome što zapravo ŽELI i što mu je POTREBNO i to HITNO!-

20 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Danas se posvetite sebi, imat ćete dovoljno vremena da razmislite što doista želite. To će vam pomoći da prebrodite turbulentno razdoblje koje je iza vas i da dobijete novu snagu za nove ljubavne izazove.

 

 

BIK

U ljubavi vam ne cvjetaju ruže i toga ste svjesni. Međutim, to vam sada i paše jer ne želite nova razočaranja. Kada će prava ljubav doći u vaš život, to ne možete znati. Ono što možete je isprovocirati sreću i krenuti dalje. Danas umjesto da sjedite doma, krenite van, izađite i potražite svoju ljubav.

 

 

BLIZANCI

Danas ste jako ljuti na partnera jer smatrate da ne ispunjava vaše želje. Možda ste u pravu, ali možda malo i pretjerujete. Pokušajte vaše želje svesti u realne okvire, u ono što je vaš partner u stanju i ostvariti. Sve drugo sliči na vaše pretjerivanje i nerealna očekivanja od osobe koja vas voli.

 

 

RAK

Uživajte u danu pred vama jer sloboda je ono što vam sada prija. Osjećate se slobodni kao ptica i trenutno ste vrlo zadovoljni time. Zato ne dopustite da vam bilo što pokvari ovakav savršeni dan. Doći će vrijeme kada ćete ponovo dijeliti svoj život sa nekim.

 

 

LAV

Potišteni ste danas i vrlo usamljeni. Ne sviđa vam se to i želite to svakako promijeniti što prije. Da bi to ostvarili morat ćete se pokrenuti i pronaći nekoga tko će vam upotpuniti dan. Da li će to biti neki prijatelj, poznanik, ili možda kandidat za novog partnera, tko zna dok se ne pokrenete i sami vidite.

 

 

DJEVICA

Nije sve tako crno i tako loše. To što trenutno nemate nekog pored sebe ne znaći da trebate tugovati. Trenutna situacija je takva kakva je, ali takav je život. Već sutra može sve krenuti u drugom smjeru i već sutra možete biti najsretniji čovjek na svijetu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2